Frituregryde Test

0

Vi har samlet en hel masse forskellige frituregryder på denne side, som gør det lettere for dig, at vælge den frituregryde, som passer bedst til dine behov. Her er noget for enhver pengepung, samt behov. Her er både frituregryder, som steger med og uden olie. Derudover, er der flere af disse gryder, som har vundet bedst i test, i forskellige magasiner.

Det betyder altså med andre ord, at vi har samlet de bedste frituregryder på markedet, som du kan købe. Der er flere forskellige behov, når man skal have sig en frituregryde. Hvis du bruger den ofte, vil det være en god ide, med en frituregryde der er lidt mere robust, end de andre.

En frituregryde kan bruges til mange forskellige ting. Man kan friturestege mange forskellige ting, og det er blot fantasien der sætter grænser for, hvad du putter i den – næsten. Der er nogle ting, som smager bedre hvis de er friturestegt, end andre. De fleste vil nok bruge deres frituregryde til f.eks. pommes frites, eller andre madvarer, som man ofte forbinder med friture.

Herunder vil du altså få en oversigt over flere forskellige frituregryder, som kommer fra nogle af de bedste mærker på markedet. Her er nogle fra OBH, Delonghi og Phillips, blot for at nævne et par stykker. Det er alle sammen mærker, som i den grad er anerkendt inden for køkkenmaskiner.

Du finder altså flere forskellige frituregryder i denne test, og helt sikkert også en som passer til dit behov. Der er også noget til enhver pengepung, så alle kan være med. Her er noget helt ned til et par hundrede kroner, og op til et par tusind.

Det betyder med andre ord, at det spænder bredt, hvorfor du også finder noget, der passer til din pengepung, og behov. Læn dig tilbage og læs dig frem til, hvilken frituregryde du gerne vil have.

OBH Pro Digital

Den første vi skal tage et kig på, er den populære OBH Pro Digital, som har en række gode og brugbare funktioner. Designet på denne frituregryde, er holdt i børstet stål. Der betyder altså at du får en frituregryde, som ikke blot er god, men som samtidig også ser godt ud.

Denne frituregryder kommer med et digitalt display, som gør det nemt for dig, at holde øje med temperaturen, samt indstille hvilken funktion den skal være på. Ved brug af displayet sørger du nemt for, at holde en bestemt temperatur, uden du skal holde øje med frituregryden hele tiden. Det er muligt for dig, at holde en temperatur på mellem 130 og 190 grader.

Med den indbyggede timer i displayet, er du sikker på, at du altid opnår den bedste stegning. Her er du altså sikker på, at får stegt dine hotwings, pommes fritter, eller fiskefilet. Det er naturligvis ikke det eneste du kan stege i den her, der er mange muligheder.

Frituregryden er forsynet med en emaljeret beholder, så du er sikker på, at maden ikke brænder fast. Samtidig har den også en Cool zone, som forlænger holdbarheden på olien, samt forhindrer krummer eller andet, skulle brænde fast. Du får en gryde med 4 liters kapacitet, som giver dig mange muligheder for, hvor meget du kan stege af gangen.

Der er indbygget flere forskellige kontrollamper, som sikrer, at du altid ved hvornår olien er klar. Denne frituregryde er særdeles god til prisen, og du kan være sikker på, at du altid vil få lækker mad, hvis du vælger denne frituregryde fra OBH.

PHILIPS HD9240/90 AIRFRYER XL

Denne frituregryde er en smule atypisk i forhold til de andre frituregryder i denne kategori. Denne frituregryde er nemlig lavet efter den tankegang, at mad fra en friture, stadig skal være sundt. Denne smarte teknologi, kaldes for Rapid. Sammenlignet med andre frituregryder, kan du spare hele 80% fedt, ved at vælge en Philips Airfryer.

På denne smarte frituregryde får du også en lækker skærm, som gør det muligt for dig, at følge med i en hel masse ting, mens din mad bliver lavet. Der bliver målt på tid, temperatur og flere andre ting, på denne skærm. Det gør det nemt for dig, at lave den lækreste mad, uden du skal holde øje med den hele tiden. Du kan derudover også tilbyde en langt sundere mad, end hvis du har en traditionel frituregryde.

Denne frituregryde har høstet en del anerkendelse, og har endda vundet bedst i test, hos Forbrugerrådet TÆNK. Det betyder altså med andre ord, at du her har med en rigtig lækker frituregryde at gøre. Hvis du gerne vil spare lidt på det usunde, når du spiser friture, kan du med fordel vælge denne lækre frituregryde fra Philips.

Denne frituregryde er udstyret med en aftagelig skuffe, samt madkurv, som kan gå direkte i opvaskemaskinen. Du skal altså derfor ikke stå og bøvle med en masse opvask, efter du har brugt din frituregryde. Madkurven og skuffen er udstyret med en nonstickbelægning, som gør det meget nemt at gøre rent.

Derudover har denne frituregryde også auto-sluk, hvorfor du ikke behøver at være nervøs for, om du har slukket den. Du finder altså her en helt unik måde at lave frituremad på, uden det bliver alt for usundt.

DELONGHI FH1396 MULTIFRYER

Med denne frituregryde kan du gøre alt. Her er mange forskellige funktioner. Du kan lave alt lige fra en pizza til en kage. Derudover kan du naturligvis også lave de traditionelle ting, som man altid kan i en frituregryde. Der er 7 forskellige programmer på denne frituregryde, som sikrer dig en masse muligheder, når du skal lave mad.

Hvis du skal lave mad til hele familien, har du særdeles gode forudsætninger for dette, med denne frituregryde. Den har nemlig en kapacitet på 1,5 kg kartofler. Det betyder altså med andre ord, at du kan lave en helt masse mad, af en omgang.

Hvis du mangler en frituregryde, som ikke bruger alverden af olie, så har du fundet den rette her. Denne frituregryde bruger nemlig minimalt af olie, resten foregår med luft. Der betyder altså med andre ord, at du får en sundere oplevelse, end hvis du anvendte en traditionel frituregryde. Denne måde at lave mad på, kaldes for Rapid Cooking.

Der er naturligvis også et digital kontrolpanel, så du kan holde styr på din mad, uden den brænder på. Der er 7 programmer, som er kage, stuvning, grill, pizza, kartofler, pande og aero-grill. Det er altså alle programmer, som kan gøre din madlavning meget nemmere. Den er udstyret med gennemsigtigt glas låg, så du hele tiden har styr på din mad. Her får du altså en multi fryer, der kan alt, og kan nemt være din ven i køkkenet, så du kan lave lækker mad.

WILFA DFR-2 FRES FRITUREGRYDE

Hvis du leder efter en alsidig frituregryde, men ikke ønsker at sprænge dit budget, så finder du den lige her. Denne frituregryde har en kapacitet på 1 kg mad, hvilket gør den utrolig brugbar i mange sammenhæng. Det betyder også, at den formår at lave en del mad, på en omgang.

Den er udstyret med en række forskellige funktioner, som sikrer, at din mad bliver perfekt, samtidig med, at frituregryden holder sig ren. Der er 3 forskellige filtre i, som skal fungere som anti-lugt filtre. Derudover er der også et glas låg på den her frituregryde, så du kan holde øje med maden, uden du skal løfte låget af.

Kurven på den her model, er fremstillet med en non-stick belægning, så du kan smide den direkte i opvaskemaskinen. Du slipper altså derfor for, at at skulle stå med en større opvask efter endt brug. Den er udstyret med en termostat, som gør det nemt for dig, at indstille til den temperatur, som du gerne vil have, at din mad skal fremstilles på.

Du kan fremstille mange forskellige ting i denne frituregryde, som har plads til 2-2,5 liter olie. Her er mulighed for, at du kan lave mange af de klassiske ting, som f.eks. pommes frites eller fiskefilet. Du kan selvfølgelig også lave en række forskellige snacks, som smager himmelsk i en frituregryde. Denne frituregryde er til dig, der gerne vil have en frituregryde med mange funktioner, men ikke ønsker at spendere alt for mange penge.

OBH ACTIFRY ORIGINAL SNACKING

Denne lækre frituregryde kan alt, hvad en frituregryde skal kunne. Der er en række forskellige funktioner, som gør det nemt for dig, at lave den bedste mad. OBH har lavet et patenteret produkt kalder ActiFry Original Snacking, som betyder, at du kan lave en omgang pommes frites, med blot en enkelt skefuld olie.

Det sikrer altså dig, at du kan have en sund og varieret kost, men stadig kan nyde dig nogle pommes frites, uden du får dårlig samvittighed. Du vil opleve en unik smagsoplevelse, som du også får, som hvis du brugte den normale mængde olie. Du vil altså ikke gå glip af den gode smag, som du normalt får ved at bruge en normal frituregryde.

Denne frituregryde kan klare op til 1 kg mad. Det er en hel del mad, og den kan klare fire portioner på en gang. Den er udstyret med en roterende tilberednings kurv, hvor du har maden i, mens den bliver lavet. Kurven som maden bliver lavet i, er belagt med en non-stick belægning, således at du ikke brænder maden på. Derudover kan du putte den i opvaskemaskinen efter brug. Det bliver ikke meget nemmere.

Den har naturligvis også en timer, samt termometer, så du kan være sikker på, at din mad bliver lige som du gerne vil have den. Hvis du elsker mad fra en friture, så vil du med garanti også elske denne frituregryde, selvom den ikke anvender den samme mængde olie, som en normal frituregryde, så får du stadig lækker mad. Alt i alt en lækker frituregryde til prisen, som du helt sikkert vil blive glad for.

TEFAL EASY PRO FRITUREGRYDE

Hvis du gerne vil have en frituregryde som er alsidig, finder du den lige her. Denne type frituregryde er super nem at lave mad i. Derudover er den også udstyret med dele der tåler at komme opvaskemaskine, som gør det meget nemmere, at gøre din friture ren. Dermed slipper du for, at stå med en stor opvask efter endt madlavning.

Denne frituregryde er det man vil kalde for en semi-professionel frituregryde. Det betyder med andre ord, at Tefal har udfordret deres konkurrenter, ved at lave den her lækre frituregryde. Den har alle de gode funktioner, som en frituregryde skal have.

Den er udstyret med 3 knapper, som gør det nemt og overskueligt for dig, at lave mad i den her friture. Den har høstet stor anerkendelse på Amazon, hvor folk elsker den her frituregryde og den resultater.

Når du skal have frituremad skal det helst spille på alle punkter. Det kan du være sikker på, hvis du vælger denne lækre frituregryde fra Tefal. Den er ligeledes udstyret med et glas låg, så du kan holde øje med din mad, uden at skulle løfte låget.

Du er med andre ord stillet rigtig godt, hvis du vælger den her frituregryde. Det er en god gryde, som er meget god til prisen, som nemt kan lave mad til 4-5 personer. Der er plads til 3 liter olie i gryden, som kan lave den lækreste mad.

DELONGHI F44532CZ PREMIUMFRY

Den sidste frituregryde kommer fra italienske Delonghi. Denne frituregryde er den mest alsidige vi har med i denne test. Den er nemlig udstyret med en Cool Zone, der sikrer at madrester eller krummer, falder ned under varmelegemet, således at det ikke brænder fast. Derudover sikrer det også en længere holdbarhed på olien, så du ikke skal skifte den ud så ofte.

Der er plads til 5 liter olie i denne frituregryde, hvilket gør det til en af de største i denne test. Det betyder altså du kan tilberede f.eks. 1,5 kg pommes frites på en gang. Den er er derfor oplagt til større familier, da det er muligt at lave en stor portion mad på en gang.
Når maskinen skal gøre ren, kan du nemt og hurtigt skille den ad, så du kan tage de enkelte dele og vaske dem. Det betyder også, at du ikke skal stå med den helt store rengøringsopgave, da du blot tage de enkelte dele ud, hvorefter du nemt gør dem rene.

Denne frituregryde er særdeles god, hvis du har en større familie, eller har behov for, at lave meget mad hver gang, du bruger den. Der er naturligvis også et display på denne frituregryde, som gør det nemt for dig, at holde øje med temperaturen. Derudover er der en glaslåge i, så du kan holde øje med din mad, uden at skulle løfte låget af.

Sådan vælger du din næste frituregryde

Når du skal vælge din kommende frituregryde, er der nogle ting du skal gøre op med dig selv inden. Du skal først og fremmest finde dig et budget, herefter kan du så sortere de første fra. Hvis du har et bestemt mærke du foretrækker, kan du med fordel kigger der først. Det kan dog være, at det ikke passer til dit budget, hvorfor du altid skal holde andre muligheder åbne.

Herefter skal du vide hvor stor en kapacitet, din nye frituregryde skal have. Hvis du gerne vil have en frituregryde, som skal lave en masse mad af gangen, skal du kigge efter den, som har den største kapacitet. Du skal altså kigge efter hvor mange kg mad, den kan lave af gangen.

Du kan også tage et kig på, hvor meget olie, den pågældende frituregryde har kapacitet til. Derefter skal du så finde ud af, hvor mange forskellige funktioner, som din frituregryde skal have. Der er nogle frituregryder, som blot har en ene funktion, som er at varme olien op, hvorefter du putter det mad i, som du gerne vil have.

Der er flere forskellige frituregryder, som tilbyder op til 7 forskellige funktioner, som du kan lave mad på. Hvis du blot skal have en friture, som kan lave de sædvanlige ting, behøver du ikke en helt masse forskellige funktioner. Disse maskiner er også ofte meget dyrere, jo flere funktioner de har. Så du skal vide, hvor mange funktioner din frituregryde skal have, inden du starter din søgning.

Du skal ligeledes også vide, hvor avanceret din frituregryde skal være. Her er flere forskellige muligheder for displays, eller klassiske knapper, som du kan indstille på, når du skal lave maden. Nogle gør det lettere for dig, så du ikke behøver at være over maden hele tiden. Du kan blot indstille den til, hvilken type mad du laver.

Vi ønsker dig held og lykke med jagten efter din nye frituregryde, og håber at denne test har gjort det nemmere for dig, at finde ud af, hvilken frituregryde du skal have. Der er noget for enhver smag og budget i denne kategori, hvorfor der helt sikkert også er noget til lige netop dine behov og pengepung.

Share.

About Author

Leave A Reply