Derfor fravælger flere banken, hvis de skal låne penge

0

Det har i årevis været muligt at låne penge andre steder end i egen bank. Det er dog først i løbet af de seneste par år, at det for alvor er noget, danskerne har taget til sig. I dag er der nemlig flere og flere, der bevidst vælger deres egen bank fra, hvis de skal låne penge. Det er der op til flere årsager til, men det er noget, de online långivere nyder godt af.

Du kan låne penge til stort set ethvert formål, hvorfor du ikke er begrænset i denne sammenhæng, hvis du selv ønsker at droppe banken til fordel for en anden løsning næste gang, du skal optage et lån. Det er også én af grundene til, at der er en stigning i antallet af online lån – det er dog langt fra det eneste, der ligger til grund for, at det er blevet populært.

Hurtig udbetaling er vigtigt for mange

Hvis du skal låne penge i banken, så skal du typisk afholder møde, indsende papirer og vente på, at der er blevet lavet en kreditvurdering af dig. Det er alt sammen noget, der tager lang tid, og du har derfor også lange udsigter til at få dine penge udbetalt – hvis du overhovedet bliver godkendt til lånet. Sådan forholder det sig slet ikke med lån på internettet.

Vælger du i stedet at optage et lån på nettet, så er du sikret, at du vil have dine penge hurtigt. Er der tale om et mindre lån, vil det endda være muligt for dig at have dine penge samme dag – og seneste inden for blot 24 timer. For mange er det vigtigt, at de får deres penge udbetalt hurtigt, og derfor vælger de at låne dem på nettet i stedet for i egen bank.

Det er dog ikke kun udbetalingen, der er hurtig – det er også hele den proces, du skal igennem inden. Hvis du f.eks. vælger det, der før i tiden var kendt som et SMS lån, men i dag blot kaldes for et minilån el.lign., så skal du blot udfylde en kort formular, vente et par minutter og herefter modtager du et lånetilbud, du kan enten afslå eller acceptere.

Der stilles ingen spørgsmål

Kan du ikke give en meget specifik kortlægning af lånets formål overfor din bankrådgiver, så får du ikke lov til at optage et lån i banken. På nettet har de derimod ikke nogen interesse i at vide, hvad du skal bruge dine penge til. Det eneste, de ønsker at sikre er, at du har en stabil indkomst, der sikrer, at du har råd til at betale de månedlige afrag på lånet.

For mange er det en klar fordel, at der ikke stilles nogle spørgsmål, når de låner penge. Det skyldes eksempelvis, at de ikke har lyst til at skulle forklare deres bankrådgiver, at de ikke kan betale deres regninger eller at de blot har lyst til at forkæle sig selv med et skønt wellnessophold sammen med deres kæreste eller en veninde.

Share.

About Author

Comments are closed.