Forkæl dine ansatte med en frokostordning

0

Når du er leder af en virksomhed, skal du jævnligt finde på nye tiltag, så din virksomhed udvikler sig. Du kan udvikle din virksomhed på mange områder, men du kan f.eks. vælge at investere lidt i dine ansatte. Det kan du gøre ved at arrangere en frokostordning, hvilket vil sige, at der hver dag kommer et firma og laver mad til jer alle sammen.

Vis at du værdsætter dine ansatte

Som leder har du et stort ansvar for, at hele virksomheden kører rundt, men du ville ikke kunne gøre det uden dit team af ansatte, der hver dag kommer og gør et stykke arbejde for virksomheden. En frokostordning kan måske først virke som en unødvendig investering, men det er det bestemt ikke. Det er en investering i dine ansatte. Ligger din virksomhed i nærheden af Vejle, kan du finde frokostordning Vejle her.

Det er enhver leders drøm at have nogle motiverede og glade ansatte, da det smitter af på alles effektivitet på arbejdspladsen. Du kan hjælpe til at have motiverede ansatte, hvis du siger, at du værdsætter dem og bemærker deres gode arbejde. Det kan du f.eks. gøre gennem en frokostordning. I stedet for at alle skal smøre deres egen madpakke, kan de nu nyde et lækkert måltid, som bliver lavet for dem. Hvem ville ikke sætte pris på det?

En frokostordning fungerer som et samlingspunkt

Med en frokostordning vil der også automatisk blive et større fællesskab i frokostpauserne. Fællesskab er kun en god ting i en virksomhed. Hvis alle sidder med hver deres madpakke, giver det ikke på samme måde en fællesskabsfølelse, som hvis alle spiste den samme lækre mad. Maden kan nærmest blive et taleemne, fordi de ansatte kan tale om, hvad der er på menuen i dag. En fælles frokostpause giver folk tid til at snakke om noget, som ikke nødvendigvis omhandler arbejde.

Share.

About Author

Comments are closed.