Spar penge på transport

0

Hvis du er en af de mange danskere, der hver dag pendler frem og tilbage, bruger du uden tvivl mange penge på at komme frem og tilbage. Uanset hvor meget du får i kørselsfradrag, eller hvis din chef måske er sød at betale lidt af omkostningerne for dig, er det mange penge, som du sikkert godt kunne bruge på noget sjovere. Derfor har vi i denne lille artikel samlet to bud på transportformer, der gør det billigere – og måske endda en smule sjovere – at komme til og fra arbejde hver dag.

Få råd til drømmebilen med leasing

Som udgangspunkt er det sjældent en fordel at køre i bil, hvis du pendler meget. Det er ikke godt for miljøet, det er dyrt, og du kan ikke udnytte transporttiden til andet end at komme frem og tilbage. Men i nogle tilfælde er der simpelthen ikke andre muligheder, hvis du for eksempel arbejder langt ude på landet, hvor der er dårlige forbindelser med offentlig transport. For nogle vil det give bedre mening rent faktisk at flytte tættere på jobbet, så du ikke skal bruge så mange timer på det rene ingenting. Men er du nødt til at køre på arbejdet, kan det være en god løsning at lease en bil, for eksempel hos focusflex.dk. Når du leaser, skal du ikke betale moms og registreringsafgift, hvilket leasingfirmaet står for. Du betaler et mindre beløb om måneden for at have bilen til rådighed. På den måde kan du få råd til at køre i en federe bil, end hvis du selv skulle have købt den fra ny. Dermed får du større mulighed for at køre i din bil, du drømmer om, uden at blive ruineret.

Kom langt omkring på en elcykel

I den anden ende af skalaen finder vi elcyklen. For at det er en god idé at tage en elcykel på arbejde, kræver det selvfølgelig, at der ikke er flere hundrede kilometer. Men hvis du tidligere har taget bilen de tyve kilometer, der er til dit arbejde, kan du sagtens vælge en elcykel i stedet for. Når først har købt cyklen, er der ikke nogen nævneværdig udgift ved den, og så er det en løsning, der er virkelig god for miljøet. Og ikke nok med, at du sparer penge, og elcyklen er en grøn løsning, så får du også masser af motion. Selv ved brug af elmotoren får du forbrændt ikke så få kalorier, hvis du cykler 40 km om dagen. Det tager ikke nødvendigvis længere tid at cykle end for eksempel at tage bilen. På cykel skal du ikke holde i kø, og du behøver ikke ligeså ofte køre forbi træningscenteret på vejen hjem. Du kan finde din nye elcykel hos https://stroembikes.com/, hvor de har alle typer af elcykler.

Share.

About Author

Comments are closed.