Derfor skal du outsource virksomhedens it-infrastruktur

0

It-systemer er for mange virksomheder midlet til målet. De fleste virksomheder bruger i dag en eller anden grad af it, og mange virksomheder er udelukkende baseret på it. Derfor er virksomheden ikke nødvendigvis fyldt med it-eksperter.

Mange virksomheder oplever bøvl med teknikken og programmer, der kører for langsomt. Det kan skyldes forældede hard- eller software og forkerte backup løsninger. Har din virksomheds it-afdeling svært ved at følge med og få budgettet til at række? De nye programmer og løsninger, der skal til for optimal it-drift, kan være dyre, tidskrævende og tage meget fysisk plads. Har du endnu ikke fået styr på din strategi for it-infrastruktur, er det noget af det vigtigste at komme i gang med.

En god it-infrastruktur og hurtige systemer er altafgørende for, at din virksomhed kan vækste uden store investeringer i it, der hele tiden skal opdateres.

Det komplekse data center

Mange mellemstore og store virksomheder har i dag deres eget center for data i kontorbygningen, med et dedikeret it-team der leverer løsninger og support til resten af virksomheden. Det er ofte sat sammen af komponenter fra flere forskellige leverandører. Det kan gøre fejlfindingsprocessen lang og indviklet, og resultere i alt for meget tabt arbejdstid.

Oplever I ofte problemer med datacentret, eller er jeres infrastruktur og programmer langsomme, fordi de udelukkende er lagret i clouden? Outsourcing af det fysiske centers opsætning kan være en god løsning for mange virksomheder.

Selvom I outsourcer jeres data center, er det stadigvæk muligt at have et fysisk center lokalt i virksomheden. It-virksomheder som f.eks. danske Atea tilbyder end-to-end løsninger, når det kommer til drift af it-infrastruktur. Et dedikeret team sørger for en skræddersyet løsning, der er skalerbar, selv med fysisk hardware on-site. Det giver en hurtigere problemløsning, når der sker noget, da it-afdelingen kun skal have kontakt til en leverandør. Med kombineret hardware on-site og lagring i clouden skaber I de optimale betingelser for jeres it-infrastruktur. Det giver overskud til at fokusere på kerneopgaverne og lade it-systemerne være en støttende faktor, så I kan vækste. Klik her for mere information om outsourcing af it-infrastruktur.

Share.

About Author

Leave A Reply