En sjov dag i klatrepark i København

0

Trænger I til en sjov udfordring blandt venner, familie eller kolleger, er klatrepark i København den oplagte oplevelse. Uanset niveau kan alle være med efter en grundig instruktion, der sørger for, at I alle får en uforglemmelig dag.

 

Flere niveauer

Parken består af fire klatrebaner, hvor højden varierer fra tre til 16 meter. Alt efter hvor modige I er, kan I begive jer ud i fire forskellige sværhedsgrader, der alle giver spænding og udfordringer. I bliver udstyret med hjelm og en klatresele, der bliver spændt på sikkerhedswiren, der, sammen med en karabin, sørger for, at sikkerheden er i top igennem hele banen. Den første bane er ren øvelse, så I er helt klar til de større udfordringer. Den anden bane er den grønne, hvor det er muligt for alle at komme gennem. Den starter i den laveste højde, altså tre meter og op til syv, og så gynger den lidt, så I bliver klædt på til den næste bane, nemlig den blå. Denne bevæger sig op i fem til 11 meters højde, hvor flere udfordringer såsom træklodser, stolper og stiger kommer i spil. Her er der også svævebaner, så du får et flyvende sus i maven. Den sidste bane er den røde. Her kommer du op i 15 meters højde, og den har selvsagt sværere forhindringer, såsom svævebanen, hvor I kommer i frit fald og bliver grebet af et net.

 

Udfordringer for hele familien

Den store sikkerhed gør, at hele familien kan være med. Det er muligt at få sved på panden, og ikke mindst at få udfordret jer selv og jeres grænser. Booking sker nemt via hjemmesiden, så I hurtigt kan glæde jer til en sjov dag i skoven.

Share.

About Author

Comments are closed.