Gaveforslag til når du selv er løbet tør for idéer

0

Står du og skal give en gave til manden eller kvinden, som har alt? Ønsker din far sig slet ikke noget i år? Eller ved du ikke hvad du skal give din veninde, som ingen ønskeliste har skrevet? Vi har alle prøvet det med at være helt tomme for idéer, når vi skal købe en gave til en vi kender. Selv en fyldt ønskeliste kan være svær at navigere rundt i. Men uanset om du har en ønskeliste at følge eller ej, er det fedt at komme med noget, som du selv har fundet på. Med en gave får du muligheden for at vise, at du kender din veninde/far/onkel/kollega rigtig godt.

Den personlige gave

Hvis vedkommende for alvor intet mangler, så er en oplevelse en rigtig god gave, som alle kan bruge. Du kan eventuelt arrangere en fælles oplevelse for både dig og ham/hende. På den måde får I også et godt minde ud af det, som I vil kunne se tilbage på. En oplevelsesgave kan bestå af sindssygt meget, og du kan tilpasse den til ethvert budget. Det kunne f.eks. være en vin- eller ølsmagning for Jer to. Det kunne også være en lækker middag for to, eller en tur ud og køre gokart. Det afhænger meget af hvad vedkommende kan lide. Sørg for at vis, at du kender ham/hende rigtig godt med den oplevelse, du giver.

En elcykel

Hvis du har med en person at gøre, som kan lide at bevæge sig, men har svært ved at få det gjort, er en elcykel en god idé. Er du alene om gaven, er det nok lige til den dyre side, men du kunne f.eks. give et tilskud til en elcykel, hvis du ved, at vedkommende ville blive glad for sådan en. Elcykelinfo.dk.

Share.

About Author

Comments are closed.