Få gang i festen med lækker og billig gin

0

Er du i gang med at planlægge en fest i den nærmeste fremtid for din familie og dine venner? Og håber du, at det bliver en festlig, sjov og hyggelig aften? Så kan det være en ide, at servere lidt lækkert at drikke for dine gæster. Til fester er alkohol især populært, fordi det får gang i gæsterne, og fordi de fleste synes, at det smager dejligt. En ideel alkohol at servere er gin. Gin er noget, som de fleste synes godt om både blandet samme med andre drikkevarer men også alene. Samtidig har gin en forholdsvis høj alkoholprocent, så der skal ikke meget til, før dine gæster kommer i godt humør.

Gin kan som sagt drikkes både blandet samme med andre drikkevarer men også alene. Derfor er der med gin mange forskellige muligheder, og mange forskellige måder det kan serveres på. Gin bruges eksempelvis i drinks som ”gin and tonic”, ”dry Martinis” og ”Tom Collins”, men det bruges også som en ren alkohol i et lille glas. Hvis du ønsker at bruge gin til at blande sammen med andre former for drikkevarer, kan du sagtens finde noget billig gin.

Gin er en meget kompleks alkohol. Oftest bliver det lavet på korn eller majs, hvilket meget andet slags spiritus også gør. Men det specielle ved gin er, at det kan destilleres og laves på mange forskellige måder og med mange forskellige ingredienser. En gin vil eksempelvis fremstå sødere og mere frugtig, hvis den i stedet for at være lavet på kartoffel destillat er lavet på drue destillat. Dette medfører, at du nemt finde gin, der matcher den mad, som du serverer. Der er dog lige en regel, når det gælder gin, og det er, at den mest dominerende smag skal være enebær.

Share.

About Author

Comments are closed.