Find den rette vinterjakke til dig og dine behov

0

Leder du efter en ny og praktisk vinterjakke eller en lidt finere og mere elegant vinterfrakke? Selvom sommeren er over os, så er der ikke længe til, vinteren melder sin ankomst, og det bliver koldt uden for. Efteråret og vinteren kan komme pludseligt, og det er rart at have styr på vintertøjet, inden kulden melder sin ankomst. Har du overvejet, hvilken vinterjakke du skal have til vinter? Det er forskelligt, hvilken type jakke der passer til hvem, og alt efter livsstil og behov kan jakkernes materiale, længde, tyngde og udseende variere utroligt meget.

 

Forskellige vinterjakker til forskellige anledninger

Vinteren i Danmark kan være lang, og det er måske ikke altid nok med én slags vinterjakke i garderoben. Der findes vinterjakker til mange forskellige anledninger, og alt efter dine planer og din livsstil skal du måske investere i to eller tre forskellige jakker. Eksempelvis er det godt at have en praktisk, vandafvisende og åndbar vinterjakke til at have på undervejs på cykelturen til og fra arbejde eller studie hver dag. Ligesådan bør en jakke til skiferien være let at bevæge sig i, og helst ikke være alt for varm, da man bevæger sig meget på ski og på den måde får varmen.

Jakken til hverdag og skiferie kan eventuelt være den samme, så man ikke behøver købe to næsten ens vinterjakker. Til gengæld kan det være godt at købe en anden slags vinterjakke til de lidt finere arrangementer og særlige lejligheder. En sportslig og praktisk vinterjakke er måske ikke det flotteste til gallakjolen eller oven på jakkesættet, men der passer en lang uldfrakke til gengæld godt til. Skal du til julefrokost eller andre lidt finere arrangementer i løbet af vinteren, er det altså godt at have en finere vinterfrakke, til at supplere din praktiske vinterjakke.

 

Der er forskel på de danske vintre

Lige såvel som der bør være forskel på vinterjakken til hverdag og til fest, så er der stor forskel på temperaturerne i løbet af en dansk vinter. Nogle år overstiger temperaturerne aldrig frysepunktet, og det sner nærmest hele tiden fra november til februar. Andre år er der stort set aldrig minusgrader, og den eneste nedbør, der kommer, er regn. Det kan altså variere rigtig meget fra år til år, eller fra måned til måned, hvilken type vinterjakke, der er behov for, og det kan igen være godt at have lidt forskelligt at vælge imellem i garderoben. Til de våde og lidt varmere vintre er en let og vandafvisende jakke eller frakke god, hvorimod en tyk dunjakke eller en uldfrakke er god til de helt kolde vintre. Et af de bedste mærker på markedet inden for praktiske og flotte vinterjakker er det nye brand i Europa, Geographical Norway. Dette mærke har forskellige kvalitetsvinterjakker, og der findes modeller til både mænd og kvinder, så alle kan finde en ny, flot og praktisk jakke inden vinteren kommer.

Share.

About Author

Leave A Reply