Forkæl dig selv og din hest med et lækkert sadelunderlag fra Equiline

0

Ridning er en æstetisk sport, hvor det samlede udtryk spiller en stor rolle. Derfor er det også vigtigt for de fleste ryttere at have ridetøj og -udstyr, der både ser godt ud og bidrager til en mere komfortabel ridning.

Hvis du er på udkig efter ridetøj og –udstyr, som er elegant og samtidig af højeste kvalitet, kan du med fordel kigge på rideudstyr fra det italienske mærke, Equiline. Equiline kombinerer traditionelt håndværk med innovative materialer, hvilket skaber banebrydende produkter, der giver de bedste betingelser for hest og rytter.

Tips til at finde det rette sadelunderlag

En af de ting, du kan finde i sortimentet fra Equiline, er sadelunderlag. Det skyldes, at sadelunderlag spiller en vigtig rolle for, at sadlen fungerer optimalt under ridningen. Det er kombinationen af struktur, materiale og pasform, der afgør, om sadlen ligger stabilt.

Et godt sadelunderlag har trygfordelende egenskaber, evne til at reducere friktion, er af et svedabsorberende materiale og har en god pasform for hestens ryg. Hvis sadelunderlaget har den forkerte størrelse eller er af et uhensigtsmæssigt materiale, vil det ikke ligge stabilt og er glat under sadlen.

Når du køber sadelunderlag, er det vigtigt at huske på, at det er sadlen, der bestemmer, hvor stort dit sadelunderlag skal være. Hvis sadlen er i et halvnummer eks. 16 1/2, bør man købe et sadelunderlag i 17 for at forhindre, at sadlen kommer til at trykke på den bagerste kant af sadelunderlaget, da det vil være til gene for hesten.

Til dressur er et kvadratisk sadelunderlag med høj udskæring over manken den bedste løsning, da det giver polstring og støtte, mens du rider. Derudover kan man få et allaround sadelunderlag, der fungerer til springsadler og allaroundsadler og beskytter ryggen under ridning.

Opnå optimal komfort med rideudstyr af højeste kvalitet

Det rette rideudstyr er altafgørende for oplevelsen af velvære under ridning. Derfor er der god grund til at investere i rideudstyr af høj kvalitet, da det øger glæden ved ridning. Her kan et godt sadelunderlag, som det fra Equiline, spille en afgørende rolle for din oplevelse af ridningen og sågar også hestens.

Derudover spiller ridebeklædningen også en stor rolle, da lækkert tøj i vandafvisende materialer og perfekt pasform giver maksimal bevægelsesfrihed og det bedste greb under ridningen. Her laver Equiline bl.a. ridebukser i performancestof, der giver perfekte muligheder for hård og intensiv træning samt flotte ridebukser til stævner.

Share.

About Author

Leave A Reply