Fordele ved at vælge en hestedyrlæge med kørende praksis

0

Hvis man som hesteejer har behov for at få undersøgt hestens helbred grundet mistanke om brud på knoglen pga. et halt ben, ændret adfærd eller på anden vis en afvigelse, men ikke er i stand til at diagnosticere hesten selv, så er det muligt at kontakte en hestedyrlæge, som kan diagnosticere hesten og hjælpe den på bedste vis. Det er dog ikke altid, at hesteejeren hverken har ressourcer eller tid til at fragte den syge hest til klinikken. Derfor kan det være meget fordelagtigt at være på udkig efter en hestedyrlæge, der oveni den kvalificerede behandling af din hest tilbyder kørende praksis. På denne måde sparer man både energi, tid og penge uden at gå på kompromis med sin hests helbred og velvære.

dyr

Lad din hest behandle i vante omgivelser

Der kan være mange omkostninger ved at fragte en hest til og fra dyrlægen. Alt efter hvilket temperament den har, kan hesten godt miste tålmodigheden og blive så presset af miljøskiftet og turen, at det er svært at udføre en fornuftig behandling ved ankomst. Derfor er der mange fordele ved at vælge dyrlæge med kørende praksis, som aflægger visit i hestens egne trygge rammer. Det kan også virke mere trygt for hesteejeren, som også spiller ind i hestens oplevelse af situationen, at man opholder sig i kendte omstændigheder, når det angår en sårbar situation, hvor hesten muligvis har brug for en kirurgisk indgriben.

Der er penge at spare, når behovet er størst

Hvis hesteejer og hest har behov for at blive i vante rammer og samtidigt løse de problemer hesten måtte have, så er det velaflagt at vælge en hestedyrlæge, der har kørende praksis. På længere sigt er der penge at spare, hvis man vælger en dyrlæge af denne type.

Share.

About Author

Leave A Reply