Gamernes vilde verden

0

 

Kan du karakterisere dig selv som en vaskeægte gamer? Du foretrækker muligvis teknologinørd eller computerekspert? Lige meget hvad, så kan du uden tvivl nikke genkendende til, at du er iblandt den gruppe af personer, der elsker at spille computer- og konsolspil. Du går helt sikkert op i det smarteste og mest avancerede teknologi der findes. Passer denne beskrivelse på dig, så læs med her.

 

Gaming

Begrebet gaming dækker over det at spille et computerspil. Det kan både være offline, altså uden brug af internet, men det kan også være online, hvor du altså spiller dit spil via internettet. Ordet gaming bliver også brugt som verbet ’at game’ samt som navneordet ’gamer’. Gaming kan foregå på mange forskellige slags spillekonsoller såsom stationære computere, bærbare computere, tablets, spillekonsoller og telefoner.

 

Hvornår er man en gamer?

Per definition er man egentlig en gamer, når man blot spiller et computerspil. Dog vil de færreste, der spiller computer eller spillekonsol, betegne dem selv som gamere, da det som regel er mere omfattende de spillere som bruger rigtig meget tid i den virtuelle verden. Gaming kan også være e-sport, som fx Fifa. Interessen for e-sport stiger med høj fart. E-sport dækker over spil som fx League of Legends, CounterStrike, Dota2 og Starcraft. Flere store fodboldklubber i Danmark har faktisk deres eget e-sport hold med forskellige gamere. Holdene konkurrerer internt i Fifa i den elektroniske version af Superligaen.

 

Computere og merchandise

Nå man snakker om gaming, kan man heller ikke undlade at snakke om alt det udstyr som medfølger. Der findes et hav af forskellige spillekonsoller som gamerne kan spille på, men hertil medfølger også en lang række merchandise. For at begynde på gaming, skal man selvfølgelig have en computer. Dog er det ikke helt ligegyldigt, hvilken computer man køber. Gaming-computere kan evne mere og hastigheden er også bedre end almindelige computere. Det kræver meget af en computer at spille de største spil. Særligt når det kommer til grafikkortet, er gaming-computerne langt foran de almindelige computere, så man kan opleve spillenes grafik i den højeste kvalitet. Derudover er der i mange gaming-computere også en vandkøler, så computeren køler hurtigere ned end normalt, og disse og mange andre grunde, er årsagen til at en gaming-computer altså bare er bedre end en almindelig computer, når man gerne vil game.

Hvis du er blevet rigtig glad for gaming, så kan du altså også vise din begejstring, ved at gå i gaming merchandise. Der findes meget forskelligt merchandise, og der er stort set merchandise til alle de populære spil. Hos https://geekd.dk finder du fx forskellige CS:GO halskæder, Fortnite armbånd, kasketter, huer og meget mere. Her kan du også købe nye spil, computere og en masse andet tilbehør til gaming og elektronik.

Share.

About Author

Comments are closed.