3 grunde til at leje en varevogn

0

Står du og skal flytte, eller skal du hente en sofa, og du kender desværre ikke nogen, der har en stor nok bil, som du kan låne? Så bør du overveje at leje en varevogn. Hos Firehjul kan du nemt og billigt finde en varevogn, der passer til dit behov.

 

Du vælger selv varevognstype og lejeperioden

Den første fordel ved at gøre brug af varevogns udlejning er, at du selv kan bestemme, hvilken størrelse varevogn, du har behov for. Det kan være, at du står overfor en flytning, hvor det ville være rart med en stor varevogn. Hvis det bare er et enkelt møbel, du skal hente hjem, kan du blot vælge en mindre varevogn. Prisen varierer selvfølgelig også efter størrelse af varevogn, men det er derfor rart, at du kan vælge, hvad der passer til dit behov, så du ikke betaler for noget plads, som du ikke får brugt. Derudover kan du selv vælge hvornår og hvor længe, du vil leje varevognen.

Udlejning af varevogn er billigt

Priserne på udlejning af varevogn kan betales ud fra pr. dag eller pr. måned. Igen er det efter, hvilket behov du har. Er det flytningen i weekenden, kan du vælge at betale leje pr. dag. Men ved du, at du den næste måned skal bruge en varevogn en del gange, kan du med fordel overveje leje pr. måned.

 

Forsikring er inkluderet

Når du vælger udlejning af varevogn, betaler du ét beløb, der som regel er inkluderet forsikring. Det vil altså sige, at du i lejeperioden ikke skal være bekymret for, hvis det skulle ske, at der kom en skade på varevognen.

 

Så næste gang du står i en situation, hvor du har behov for en større bil eller varevogn, behøver du ikke at spørge rundt i din omgangskreds. I stedet kan du nemt og billigt leje en varevogn.

Share.

About Author

Comments are closed.