Gode tips til dig, der skal ud og rejse

0

Hen over sommeren, i efterårsferien, vinterferien, påskeferien, eller måske hen over jul og nytår, er der mange mennesker, der pakker tasken og tager ud og rejser. Her kan du få nogle gode råd, hvis du er en af de heldige, der snart skal afsted – hvad enten du skal på backpackerferie til Asien, storbyferie til New York, badeferie på Mallorca eller på en af de mange og populære Kenya rejser – læs mere her.

Få styr på papirerne

Hvis du skal rejse inden for EU, er det en god idé at sørge for at tage dit blå EU-sygesikringskort med dig på rejsen. Det er også en god idé at være helt sikker på, at du har styr på dit pas – herunder at det ikke er udløbet og skal fornys – samt visumreglerne i det land, du skal rejse til. Vær derudover helt sikker på, at du har 100 % styr på din rejseforsikring, sådan at du er i sikre hænder, hvis uheldet skulle være ude, når du er afsted på din rejse.

Skriv en pakkeliste

Sørg for at du hjemmefra får undersøgt, hvilke ting, der kan være gode at tage med på din rejse – og skriv alt dette på en liste. På denne liste kan du hermed løbende krydse af, for hver af tingene du har anskaffet dig og har pakket. På denne måde kan du sikre dig at du har et godt overblik over alle de ting, som du skal huske at have med på din rejse.

Få de rigtige vaccinationer

Dette er særligt vigtigt at undersøge grundigt, før du skal afsted på din rejse – og ofte nogle måneder i forvejen, da man nogle gange skal vaccineres flere måneder før afgang. Sørg derfor for, at du har alle de vaccinationer, der er relevante for dig at få, sådan at du ikke behøver bekymre dig om alvorlige sygdomme.

Share.

About Author

Comments are closed.