Sådan kommer du godt i gang med e-cigaretter

0

Det er ikke alle, der er habile dampere fra starten, men når det kommer til e-cigaretter, så er det heldigvis ikke særlig svært at lære. Det kan dog godt virke en smule overvældende, hvis man kommer fra de mere traditionelle tobakscigaretter eller aldrig har røget før, og så skulle navigere i alle de forskellige komponenter. Der er både batterier, brændere, tanke og opladere. Det er lidt ligesom at skulle lære et nyt stykke elektronik, men så snart det første møde og største frustrationer er overstået, så kommer der uendeligt meget glæde ud af produktet. Såfremt du er en nybegynder indenfor e-cigaretter, så er det altid godt at starte med en e-cigaret startpakke.

Få styr på, hvordan den elektroniske cigaret fungerer

Ny elektronik er næppe sjov, hvis man ikke har forstand på, hvordan det virker. Og hvis du skal kunne nyde det fulde udbytte af en e-cigaret, så er det vigtigt at være informeret omkring de forskellige dele og komponenter.

Tank, brændere og coils

Der skal ligesom i almindelige cigaretter tilføres en varmekilde før at cigaretten fungerer. Det er heller ikke ret optimalt at forsøge at ryge en almindelig cigaret uden brugen af en lighter først. E-cigaretten benytter dog i stedet en brænder til at opvarme den såkaldte ’e-juice’, som der fyldes i en beholder, der sidder på selve cigaretten og omvendes til damp. Denne e-juice kommer i mange varianter med forskellig smag og nikotinniveau.

Batteriet

På en elektronisk cigaret er der et batteri, der sørger for, at produktet virker efter hensigten. Se på dette, som lightervæsken ved den konventionelle tobakscigaret. Batteriet bruges til at aktivere brænderen, hvorefter der skabes damp. Der er endvidere mange typer af batterier på markedet med forskellige mAh, der bestemmer, hvor længe batteriet holder.

Lader

Et batteri holder ikke for evigt, og derfor kræver det også, at du investerer i en lader, der kan oplade batteriet igen, så cigaretten igen kan blive brugbar. De fleste startpakker indeholder en oplader.

Share.

About Author

Leave A Reply