3 festlige tips til en uforglemmelig festaften

0

Der findes utallige årsager til at holde fest, og uanset anledningen vil man som vært gerne gøre aftenen uforglemmelig og mindeværdig for gæsterne. Det findes der flere forskellige måder at gøre på – læs blot med her, hvor du får 3 tips til at holde den bedste fest.

 

1. Lej en dj og fyr op under festen

En af de ting, der virkelig kan få en fest til at blive uforglemmelig og sjov, er musikken – hvis det blot er en tilfældig Spotify playliste, der kører i baggrunden, kan stemningen hurtigt skifte fra festlig til mere stille og rolig. En dj kan derimod sørge for, at der altid er gang i festen, og få folk op af stolene og ud på dansegulvet. Se mere og find en party-starter på lej-en-dj.dk.

 

2. Arranger lege og ryst gæsterne sammen

Der er ikke noget som sjove lege, der kan få gang i folk og få dem op fra deres komfortable siddepladser. Planlæg nogle forskellige lege på forhånd, så du har nogle ting i ærmet, hvis festen bliver for stille. Lege, hvor gæsterne skal involveres og udføre forskellige opgaver er ofte et hit, og hvis gæsterne skal konkurrere mod hinanden og have muligheden for at vinde en præmie, vil de fleste helt sikkert blive ellevilde! Der findes et utal af forskellige lege, og alt efter aldersgruppen kan de fleste lege justeres – prøv eksempelvis en musikquiz med gamle danske top hits til guldbrylluppet eller 60-års fødselsdagen, eller måske beerpong til studentergildet eller 20-års fødselsdagen.

 

3. Opstil en bland-selv bar med opskrifter og ingredienser

Til en god fest hører selvfølgelig drikkevarer, og ofte står der vin på bordene og øl på køl. Vil du pifte det lidt op, kan du arrangere en bar, hvor gæsterne selv kan mixe deres drinks. Du sørger for alle ingredienserne og hænger opskrifter op på væggene, og så blander gæsterne selv de drinks, de har lyst til.

Share.

About Author

Leave A Reply