Find et godt citat fra nogle af de store og berømte personer

0

Det er altid en god ide at lade sig inspirere af et citat. Definitionen på et citat kan til tider være en smule vag, men når det så er sagt så er der ikke noget at sige til at man ofte støder på følgende definition, for det er nemlig ofte bare en sætning eller en række ord, som er nedskrevet og som har en dybere mening end blot de enkelte ord som udgøre citatet. Hvis man er med på den bølge, som nyder at læse citater fra gamle tider såvel som nye så kan det altid være sjovt at finde frem til netop de citater som er ytret af nogle af tidens store personligheder.

Hvilke citater skal man læse?

Når man ser et citat fra en stor person, så kan man betragte det som et slags stempel der fortæller at man kan stole på det, og man kan med sikkerhed være sikker på at det budskab som citatet har ikke er noget man blot skal tage for givet. Fx sagde den gamle græske tænker Marcus Cicero noget i stil med “Et rum uden bøger, er som en krop uden sjæl.” Og det kan manden jo sådan set have ret i, og nu er det op til den enkelte læser at lægge så og så meget vægt i de citater som man selv finder vigtige og som man selv har lyst til at opbygge sin egen levestil efter. Der er en anden stor tænker som de fleste uden tvivl vil kunne nikke genkende til, og det er nemlig Dalai Lama, som udtalte for flere hundrede år siden at:

“Stilhed er sommetider det bedste svar man kan komme med”.

Der er altså mange forskellige store citater at vælge imellem!

Hvor kan man finde de berømte citater?

Så melder næste spørgsmål sig nemlig. For nu har vi netop gennemgået to af de mange berømte citater som eksisterer og hvis man gerne vil finde frem til flere af disse spændende og ofte meget kloge og vise citater så kan man tage et kig på listen af berømte citater her!

Det er her man skal finde frem til lige præcis de citater som betyder mest for en selv. Og det er der man finder frem til at der bare ikke er noget der er så inspirerende som at læse et klogt, sjovt eller andet citat fra en berømt person. Der er ligeledes citater fra store personligheder som Oscar Wilde, der er citater fra Mahatma Gandhi og der selvfølgelig også citater at finde fra vores egen Piet Hein, som jo desværre gik bort for flere år siden. Uanset hvad så kan man føle sig tryg ved tanken om at et berømt citat kun er få klik væk!

Share.

About Author

Leave A Reply