Hvad er minileasing?

0

Er du interesseret i at leje en bil i en kortere periode? Så er minileasing den perfekte løsning for dig. Bliv klogere på findleasing.nu.

Leasing-fænomenet kender du måske, og muligvis synes du, det er lidt for omfattende. I så fald er minileasing måske den perfekte løsning for dig. Her leaser du nemlig for en kortere periode, og den gælder altså typisk på mellem 1-12 måneder uden yderligere binding. Du betaler altså kun den månedlige leasingydelse og brændstof, og der er ingen ekstra udgifter.

Så hvis du ved, at du i en kortere periode kunne bruge en bil, men ikke kan finde pengene til at købe en eller egentlig slet ikke er interesseret i, at skulle være bilejer, så er minileasing en genial løsning for dig.

En tryg løsning

Når du minileaser en bil, er aftalen typisk inkluderet forsikring, afgifter, service samt vedligehold, og mange bilister anser derfor minileasing for at være en tryg og sikker måde at lease på. At minilease kan være en god idé, hvis du akut har behov for en bil eller blot skal bruge en bil i en kortere periode.

Minileasing fungerer godt i flere situationer

Eksempler på situationer, hvor minileasing kunne være en god løsning er eksempelvis, hvis du venter på levering af en ny bil og har brug for en bil i mellemtiden, hvis du har solgt din bil og endnu ikke fået købt en ny eller bestemt dig for valget af bil eller hvis du arbejder eller tilbringer meget tid i udlandet, men har brug for en bil i de perioder, hvor du er i Danmark. Der kan også være mange andre grunde.

Hvis du er interesseret i at vide mere om minileasing, så kig forbi findleasing.nu, der kan hjælpe dig med at lave en god aftale.

Share.

About Author

Comments are closed.