Tips til pålægning af eget trægulv

0

Et trægulv kan være hårdtarbejdende at lægge fremfor et vinyl- eller laminatgulv, der nemt kan lægges oven på et eksisterende gulv, men i sidste ende er det hele arbejdet værd, at se et smukt trægulv i hele boligen. Der følger mange gode fordele med sig, og man ender med at få et gennemsolidt gulv.

Fordele ved at lægge nyt trægulv

Når du vælger at lægge et nyt trægulv, er en af fordelene, at du kan slutte det nye af i den samme højde, som det forhenværende trægulv lå i. På den måde skal du ikke bøvle med besværet omkring dørtrin og de tilstødende rum. Når du når til vejs ende, kan du derudover også korrigere på de gamle fejl og mangler, forstærke og isolere mod henholdsvis kulde og støj.

Husk at tjekke væggene inden du lægger dit trægulv

Inden du går i gang med at lægge dit nye trægulv, skal du sørge for at tjekke op på væggen, som du starter ved, og væggen du ender ved. Væggene skal stå parallelt med hinanden, og viser det sig, at du er nødsaget til at skære af plankerne for at opnå den tilpasse bredde, så sørg for at tage lige meget i begge sidder i hjemmets rum. Skal du selv i gang med at lægge dit eget trægulv, så husk at lav en pæn finish med gulvlister, der vil få hele udtrykket til at se skarpt og harmonisk ud.

Den rette behandling og pleje

Når dit nye, smukke trægulv er lagt, er det vigtigt, at du husker at give det den rette overfladebehandling, og jævnligt giver det den rette pleje. Alt afhængig af den type træ, du vælger at lægge, kan du forhøre dig ad i dit nærmeste byggemarked for kompetent rådgivning, så dit gulv opnår den optimale behandling og vedligeholdelse.

Share.

About Author

Leave A Reply