Sådan vælger du det rette bord

0

Rundt eller kvadratisk? Aflangt? Bredt eller smalt? Bare til dig selv eller til hele familien? Det kan være vanskeligt at tage en beslutning! Du har sikkert nogle behov og nogle krav til dit bord, uanset om det er et skrivebord, et sofabord eller et spisebord, som du leder efter.

Her er nogle gode råd til at vælge dit nye bord

Du bør i første omgang overveje hvilken funktion, bordet skal have i dit hjem. Leder du efter et robust spisebord, der kan samle familie og venner? Eller mangler du et smukt skrivebord til dit kontor, hvor du kan tænke store tanker?

 

Beslut dig for, om bordet skal have en bestemt udformning. Det kan være, hvis det eksempelvis skal runde et hjørne eller fungere som et sofabord mellem to magelige sofaer. Så kan det være en idé at få bordet speciallavet, så du kan glæde dig over, at det passer perfekt til dit hjem og din indretning. At vælge et rundt bord vil optage mere plads end et kvadratisk bord. Det rektangulære bord kræver også plads, men det kan være en god investering, hvis der ofte skal en ekstra tallerken eller to på bordet.

 

Tænk på hvilket materiale, der kunne være godt i dit hjem. Træ er en klassiker, som er meget oppe i tiden. Ved at vælge træ får du et kvalitetsmateriale, som holder i mange år. Se her, og find et udvalg af speciallavede borde i træ.

Glasborde kan være meget elegante, eksempelvis som sofabord, fordi glassets transparens skaber lethed, som får bordet til at syne mindre, end det reelt er. Det kan være en fordel, hvis der er trangt med pladsen, eller hvis du ønsker at indrette så let som muligt.

At vælge et bord, der er lavet af metal, kan bidrage til at skabe et industrielt og newyorkeragtigt look i dit hjem.

Share.

About Author

Comments are closed.