Jagt de gode oplevelser med billeasing

0

Forestil dig selv bag rattet i en flot, nyvasket bil. Musikken brager ud af højtalerne, vinduerne er åbne, og på bagsædet sidder en hel flok venner og synger med. Du glæder dig over, at det er dig, der er chaufføren, og du kan ikke vente med at få en god oplevelse i selskab med dine nærmeste. Det er ligegyldigt, om I skal til koncert eller på campingferie, for i din nye bil ligger hele verden åben. Hvis du kan se dig selv i den situation eller ønsker, at det kunne blive dig, så skal du måske overveje billeasing. Der har du altid mulighed for at skifte, købe eller sælge bilen videre. Det er indbegrebet af den ultimative frihed.

 

Prøv flexleasing

Gode oplevelser kræver også noget plads i privatøkonomien. Koncerter, cafeer, ferier, der er trods alt ikke noget, som er gratis. Heldigvis er der penge at spare, hvis man for eksempel benytter sig af flexleasing. Det er nemlig en leasingaftale, hvor man kun skal betale registreringsafgift og værditab for selve leasingperioden. På den måde kan man altså slippe for den fulde danske registreringsafgift, der eller kan trække tænder ud af enhver økonomi. Hvis du vil vide mere, så klik her.

Drømmebilen er lige inden for rækkevidde

Kunne du tænkte dig en Porsche, BMW eller måske endda en Mercedes? Det er vist svært at sige nej til, og med leasing kan du hurtigt få anskaffet dig en rigtig luksusbil. Mange firmaer har premiumbiler i deres sortiment, og måske er leasing af mercedes den helt rigtige løsning for dig. Så kan du for alvor sige farvel til begrænsninger og hej til alle de gode oplevelser. Og hvis du en dag skulle blive træt af bilen, så er det bare at bytte modellen til en ny eller måske sælge den videre igen. Med leasing er alle muligheder åbne.

Share.

About Author

Comments are closed.