Derfor bør du rejse til Marokko

0

Listen over lande, der er værd at rejse til, er uendelig lang. En af de destinationer, som alle bør opleve, er Marokko. Selvom det er et afrikansk land, ligger det ikke mere end godt 4 timers flyvning fra Danmark, og alligevel er forskellen fra Europa til at tage og føle på.

 

Naturen er ubeskriveligt smuk

Fra uendelige, gule ørkenområder til lange, smukke kyststrækninger og storslåede bjergtinder – Marokkos natur er mangfoldig og kontrastfyldt. På en uges rundrejse i Marokko kan man både komme på kamelridetur gennem golde ørkenområder, bestige høje og barske bjergtinder og surfe i bølgerne langs kysten. Mulighederne for naturoplevelser er mange i Marokko!

 

Bylivet er levende og farverigt

I Marokko forhandler man om priserne. Når marokkanere tager på marked for at shoppe, bliver der forhandlet i stor stil. Det giver liv i gaderne, og der er nærmest kun stille, når der er blevet indkaldt til bøn, og de lokale strømmer til moskeerne. De mange boder, der findes i alle byer, er fulde af farverige varer – her kan købes alt fra sko til lædertasker, skønhedsprodukter, fersk kød, friske grøntsager og tørrede krydderier. Også husene er farverige, og der pynters gerne op med flotte, vævede tæpper i alskens farver.

 

Kulturen er så anderledes end den danske, som det kan blive

Marokko er et muslimsk land, hvor det oprindelige folkefærd hedder Berbere. Den muslimske kultur ses overalt i form af moskeer, bedetæpper, kvinder med tørklæder og mænd i kjortler. Det er spændende at træde ind i en kultur, der er så anderledes end den danske, og hvis man får mulighed for det, skal man endelig takke ja til en kop te med de lokale. At blive inviteret inden for giver et stort indblik i, hvordan de lever, og hvordan deres livsstil er. Har du fået lyst til at rejse til opleve den specielle kultur og den smukke natur? Find inspiration til din rejse til Marokko her.

Share.

About Author

Leave A Reply