Lækkert læder til både nye og gamle designklassikere

0

Noget af det lækreste ved et designermøbel er et lækkert læderbetræk. Det skriger kvalitet og elegance. Noget af det, vi i Danmark har brystet os af, når vi gennem årene har designet tidsløse klassikere. En enkel af disse danske designklassikere kan give dit hjem et helt andet look. En helt anden følelse af elegance endda. Du behøver ikke have en stue spækket med designermøbler, men bare en enkel dansk designerklassiker fanger dine gæsters øjne. Den ejer rummet. Heldigvis er det ikke kun dine gæster, der nyder godt af din danske designklassiker. Du vil selv mærke, hvad det gør ved din stue, at der står et stilrent møbel. Mobelpolstren.dk er eksperter i salg og ombetrækning af danske designklassikere. Det vil sige, at du til en ordentlig pris kan få et møbel, der ejer rummet. Det betyder også, at du kan få nyt betræk, hvis møblet bliver skadet eller mister sin glød.

 

Forskellige lædertyper giver forskelligt indtryk

Du kan vælge mellem flere lædertyper, når du gør brug af salg og ombetrækning af danske designklassikere. Forskelligt læderbetræk giver forskelligt indtryk og fås i forskellige farver. Du kan vælge mellem:

 

  • Classic læder. Et holdbart og kraftigt materiale, du kan få i al fra sort, antrazit til postkasserødt.
  • Elegance læder. Et eksklusivt lædermateriale, som er den højeste kvalitet og fås i forskellige farver som sort og den lyse naturfarve.
  • Soft læder. En mellemgrund mellem classic og elegance, der har en jævn og ufejlbar overfalde og fås i forskellige farver.

 

Stadig i tvivl? Du kan få tilsendt prøver på læderbetræk, så du kan sammenligne og træffe det rigtige valg.

 

Salg af tidsløse danske designklassikere

Har du endnu ikke en dansk designklassiker i dit hjem? Det kan du få. Nogle af de mest prominente danske designklassikere er til salg til penge, som er til at betale. Det indebærer design af blandt andre den verdenskendte Arne Jacobsen.

 

Share.

About Author

Comments are closed.