Kombiovne – hvilke findes der?

0

En kombiovn er, som navnet antyder, en ovn der indeholder forskellige ovntyper i samme produkt. En kombiovn er typisk en kombination af en almindelig ovn og en mikrobølgeovn eller en almindelig ovn og en dampovn. Der findes både store og små modeller. Du kan for eksempel få en lille fritstående kombiovn eller en stor indbygningskombiovn. De mest almindelige farver er sort, hvid og stål.

kombi

Hvorfor vælge en kombiovn til dit køkken?

Ved at vælge en kombiovn kan du spare plads, da du ikke behøver at have for eksempel både en mikrobølgeovn og en almindelig ovn stående i dit køkken. Samtidig kan du nøjes med kun at bruge penge på én ovn. Med en kombiovn har du mulighed for at tilberede mad på flere forskellige måder. Du kan for eksempel poppe popcorn ved hjælp af mikrobølgefunktionen og bage en kage eller tilberede anden mad ved hjælp af varmluft eller over- og undervarme. Du har et væld af muligheder med en kombiovn.

Hvis du har en almindelig ovn stående i dit køkken og gerne vil have en mikrobølgeovn ved siden af, kan det være en god idé at vælge en lille kombiovn. På den måde kan du få en mikrobølgeovn, der ikke fylder meget i forhold til en stor indbygningsovn, og du har samtidig mulighed for at bruge to almindelige ovne på samme tid, de dage hvor der skal laves meget mad i køkkenet. Ved at have en lille kombiovn kan du også nøjes med at varme den lille ovn op, de dage der bare lige skal varmes lidt brød eller bages en lille kage. På den måde kan du spare på energien og derved skåne miljøet og din pengepung for unødige udgifter, da det kun er et lille ovnrum, der skal opvarmes.

Share.

About Author

Leave A Reply