Lysterapilampe Test

0

Synes du, at vinteren er lidt grå og trist, eller mangler du blot lidt ekstra sollys i din dag, så skal du overveje lysterapi. De fås i mange forskellige former, og kan erhverves for ikke så mange penge. Det kan virkelig give meget tilbage, hvis du har en tendens til, at blive en smule træt om vinteren.

Der er et stigende antal af danskere, som rammes af depressioner, hvilket lysterapi kan hjælpe på. Det er særlig de mørke dage om vinteren, der i den grad sætter skub i en depression. Man bliver ikke udsat for nær så meget sollys, som man gør i sommerhalvåret. Det kan være svært, at gå gennem flere måneder med mørke udenfor, hvor der er lange udsigter til sollys, hvis man ikke tager på ferie.

Om vinteren er det mørkt når du tager afsted på arbejde, og højst sandsynligt også når du kommer hjem. Det kan være anliggende til en vinterdepression. Man får ikke nær så mange d-vitaminer, hvilket kan give problemer med humøret og kan gøre en vinter meget uoverskuelig. Der er dog råd for dette, hvis du vælger at bruge lysterapi, når du kommer hjem fra arbejde eller studie.

Lysterapi er i sin grundform en simulation af solens stråler. Solstråler skaber glæde og varme, hvorfor det helt sikkert vil give dig et skub i den rigtige retning. Du kan bruge den på kontoret eller i hjemmet. Det kan være en god ide, at vågne op til solens stråler, hvilket du kan med lysterapi. Det giver en god start på dagen, og giver dig den energi du har brug for, når du skal på arbejde.

Du finder en hel række forskellige typer af lysterapi lamper i denne test, hvor vi har samlet nogle af de bedste fra førende mærke såsom Phillips, Lumie og Beurer. Det er altså din sikkerhed for, at du får de bedste lysterapilamper der er på markedet. De er alle forskellige og har nogle forskellige fordele og funktioner, som nogle af de andre ikke har.

Beurer TL40

Den første vi skal kigge på, er fra tyske Beurer, som er kendte for deres høje kvalitet og lækre produkter i mange forskellige brancher. Denne specifikke lampe er specielt udviklet til at bekæmpe vinterdepression. Der er ingen der ønsker at gå og kigge ud i mørket, og ikke nyde noget af solen. Det har Beurer gjort op med, ved at lave denne lille lækre sag.

Den er perfekt størrelse til skrivebordet, så du kan få solens lys hele dagen. Derudover har du også muligheden for, at hænge denne lampe op på væggen, så den kan kaste lys ud i hele rummet. Intensiteten i en lysterapilampe bliver målt i Lux, og denne har ca. 10.000 Lux, indenfor en afstand på 15-20 cm.

Den fylder ikke alverden og belysning overfladen er på 21 x 20 cm, hvilket giver dig optimal belysning og solstråler. Faktisk har Beurer formået, at få denne medicinsk godkendt, hvilket i den grad bakker deres produkt op, som værende en af de bedste på markedet.

Denne lampe er fri for UV-stråler, som du heller ikke skal bekymre dig om. Samtidig er alt flimmer på lyset væk, således at oplevelsen er så naturlig som overhovedet mulig. Det giver dig de bedste forudsætninger for, at få det bedre, eller nyde solen på en helt ny måde.

Mangler du lidt ekstra energi på arbejdet, eller når du kommer hjem, så er denne lampe fra Beurer perfekt. Her får du altså en gennemtestet og medicinsk godkendt lampe, som du kan bruge, hvis du gerne vil væk fra de mørke timer, der er om vinteren. Den vejer ikke mere end 800 gram, så du kan nemt tage den med, til og fra arbejde, så du kan bruge den hjemme og på arbejdet.

Hvis du gerne vil give dit helbred og humør et ordentligt hak i den rigtige retning, skal du helt sikkert overveje denne lækre sag fra Beurer. Du får en medicinsk godkendt lampe, som er din sikkerhed for, at det du får, er fantastisk godt, og har en virkning på dit helbred, søvn og humør.

Lumie Zest

Den næste sag vi skal kigge på, er fra engelske Lumie, som er kendte for deres banebrydende forskning i netop lysterapi. Derfor er du også her sikret et teknologisk vidunder, som kan gøre dine vintre kortere. Denne lysterapilampe er mobil, hvilket betyder, at du kan tage den med dig overalt.

Ligesom flere andre i denne test, afgiver denne lampe hele 10.000 Lux, dog på en afstand på op til en halv meter. Det giver altså dig en kraftfuld lampe, som i den grad kan give dig de lækre solstråler, så du ikke skal være deprimeret i de lange vintermåneder. Derudover er denne lampe udstyret med blåt lys, som er bevist at have en effektiv effekt på at har regulere din døgnrytme.

Du får altså også en simulator i denne lampe, som simulerer en solopgang, i alt fra 15-30 min. Den kan indstilles på mange måder, så du kan vågne op på lige præcis den måde du gerne vil. Det er vigtigt, at du får en god start på dagen, især hvis du er depressiv. Det er dog ikke kun hvis man er depressiv, at det kan være rart med sådan en lysterapilampe.

Den kan ligeledes også bruges til, blot at få nogle solstråler, så man kommer i godt humør. Hvis du ikke allerede har en lysterapilampe, skal du tænke over, om det ikke er på tide. Hvorfor ikke invitere solen indenfor, i de mørke timer? Det kan give helt vildt meget på den lange bane, hvorfor det i den grad anses som værende en fantastisk investering.

Zest anses for at være den kraftigste på markedet, når det kommer til, hvor meget blåt lys der er inkorporeret i lyskilden, samt målt på Lux. Derfor får du altså her, en rigtig sværvægter inden for lysterapi. Så leder du efter noget af de bedste på markedet, skal du helt sikkert overveje denne lampe fra engelske Lumie. Du vil ikke blive skuffet.

Philips HF3500/01

Den næste i rækken kommer fra Philips. Her får du en lampe, som er udviklet af eksperter inden for lys området, som Philips har været i over 100 år. Det betyder altså med andre ord, at du får den allerbedste kvalitet af lys, hvis du vælger denne lækre lampe fra Philips. Lampen er udstyret med en wake-up effekt, som simulerer en solopgang i soveværelset.

Denne lampe er den eneste på markedet, som har klinisk dokumenteret effekt, i forbindelse med opvågning. Den vil over 30 minutter vække dig stille og roligt, med gradvist stigende lys, som til sidst fylder rummet med skarpt gult lys. Det gør det meget nemmere at komme op af sengen om morgenen, da man bliver vækket naturligt, og ikke af en irriterende alarm, som hyler ind i øret og sparker dig ud af sengen.

Det er muligt at indstille den lampe i 10 forskellige indstillinger. Det er det fordi, at alle mennesker er udstyret med forskellige lysfølsomhed, hvorfor alle ikke kan klare samme dosis af lys, som andre kan. Det er vigtigt, at man finder den rette indstilling, for at kunne bruge produktet fuldt ud, og opnå de resultater, man gerne skal have, når man bruger produktet.

Da Philips fremstillede denne lampe, blev den testet fra ende til anden, for at vide, hvor god en effekt den her lampe har på mennesker, der bruger den i dagligdagen. Der kom man frem til, at ikke blot kroppen havde det bedre af, at blive vækket mere naturligt, men faktisk og humøret, som i den grad steg, hos dem der prøvede den her lampe.

Så er du på udkig efter en lækker lampe, som kan give dig en energi du har brug for, og vække dig på en naturlig måde, er det helt sikkert denne lampe du skal vælge. Her er der tilmed også bakket op, af kliniske tests, som beviser effekten som Philips lampe har. En genistreg fra Philips, som du får til en særdeles favorabel pris.

Beurer TL30

Endnu en fantastisk lækker lampe fra Beurer. Her får du en af de store modeller fra tyske Beurer, som er på størrelse med en iPad. Det betyder altså med andre ord, at du får en særdeles kompakt lampe, som ikke fylder alverden. Lampen her er målt til 10.000 Lux, hvilket giver dig en særdeles kraftfuld lampe, som kan give dig en masse energi og godt humør.

Hænger du lidt med næbbet, og vil gerne have noget energi og sol i dit liv, så er denne lampe perfekt. Du kan have den med på arbejde og have den stående på dit skrivebord, hvis du ikke kommer udenfor i forbindelse med dit arbejde. Det kan betyde meget, især i vintermånederne, at man får noget der minder om solstråler. Det kan nemlig betyde en hel masse for dit helbred, samt humør.

Denne lampe er udstyret med én knap, hvilket ikke gør betjeningen meget nemmere. Skal du ud og rejse, er denne lampe også ideel, medmindre du naturligvis skal på solferie. Mange undervurderer effekten af lysterapi. Det er især i vintermånederne, at man får en depression, fordi det er så koldt og mørkt som det er. Det er ikke noget der giver det allerbedste humør.

Hvis du leder efter en kompakt og effektiv lysterapilampe, bør du helt sikkert overveje TL30 fra Beurer. Her får du alt hvad du skal bruge i forbindelse med, at få et bedre humør, i en smart og kompakt pakke, som er nem at betjene, og som i den grad giver forbedringer på dit humør. Kom i gang allerede i dag, med en lysterapilampe fra tyske Beurer.

Beurer TL 55

Den sidste vi skal se på, er også fra tyske Beurer, og er den storebroderen til de 2 andre i denne test. Denne specifikke lampe, er udstyret med 10.000 Lux, som mange af de andre i denne test. Hvis du gerne vil have en lampe, som ikke fylder mere end et A4 ark, så skal du overveje denne. Den passer perfekt på natbordet, og kan vække dig med en lækker solnedgang hver morgen.

Har du svært ved at sove om aftenen, så kan denne lampe fra Beurer også hjælpe dig. Her får du nemlig en indbygget rødt søvnlys, som hjælper dig med at falde i søvn om aftenen, så du ikke skal have søvnløse nætter. Denne lampe kan hjælpe dig med, at holde en optimal døgnrytme, så din velvære er helt i top. Lampen er medicinsk godkendt, hvilket er din sikkerhed for, at du får det bedste produkt.

Hvis du endnu ikke har prøvet lysterapi, skal du overveje denne lampe. Den kan være på dit natbord, og har en række funktioner, som i den grad kan forbedre dit velvære, humør og søvn. Der er rigtig mange fordele ved denne lampe, som kan hjælpe dig i hverdagen, så du ikke får en vinterdepression i de lange og mørke måneder. Det får du altså med denne lækre lampe fra tyske Beurer, som er kendte for deres lækre kvalitet og banebrydende funktioner og muligheder.

Prisen på denne lampe fra Beurer er særdeles fornuftig, og du får du i den grad meget for penge, hvis du vælger denne lampe. Der er 2 andre lamper fra Beurer i denne test, hvoraf denne er den mest kraftfulde og største. Hvis du vil have hjælp til, at få en bedre døgnrytme og et bedre humør og helbred, skal du helt sikkert vælge denne lækre lampe fra Beurer.

Sådan vælger du den rigtige lysterapilampe

Når det kommer til valget af den rigtige lysterapilampe, er der mange ting der spiller ind. Alt efter hvor mange funktioner den her lampe skal have, skal du vælge dig et budget, som du kan gå ud fra, når du skal sortere i de mange lysterapilamper. Man kan dog ikke vælge udelukkende fra pris, da der er flere faktorer der spiller ind.

Hvis du gerne vil have en lysterapilampe, som også kan vække dig om morgenen, med en simuleret solopgang, skal du naturligvis vælge dem fra, som ikke kan tilbyde det. Derfor kan det være svært, hvis man udelukkende fokuserer på, at man gerne vil have det billigste. Du skal overveje, hvilke funktioner du ønsker, at have i din lysterapilampe, så du derefter kan sortere i de mange forskellige.

Det kan være en jungle uden lige, at finde lige præcis den lysterapilampe, som passer bedste til dig. Det bedste du kan gøre er, at læse den her test godt igennem, og derefter tage et valg om, hvilke funktioner der passer godt til dig. Der er nemlig et hav af forskellige fordele ved alle lamper, hvilket gør det meget sværere for dig, at vælge mellem dem.

Invester i dit helbred

Når du køber en lysterapilampe, er det ikke kun fordi den giver et fantastisk lys, men også fordi, at det i den grad hjælper på dit helbred. Der er flere veldokumenterede tests, som viser, at en lysterapilampe giver en hel række fordele på den lange bane.

De er blevet brugt meget i forbindelse med vinterdepressioner, da de kan simulere ægte sollys, som i den grad giver godt humør, og følelsen af lykke og glæde. Du skal derfor overveje, om en lysterapilampe vil gøre noget godt for dig.

Det koster ikke alverden, at anskaffe sig en lysterapilampe, men kan give dig så meget igen, på dit helbred og humør, hvilket gør det værd at overveje, hvis man tænker over, at købe sig en lysterapilampe. Vi har samlet nogle af de bedste til dig i vores test, hvor du kan læse dig frem til, hvilke af de her lamper, som er gode til hvilke ting.

Kunne du tænke dig at blive vækket om morgenen, af en lækker solopgang, som vækker dig stille og roligt hen over 30 minutter? Så skal du overveje en lysterapilampe, som giver dig en simuleret solopgang. Her er dokumenteret effekt på disse lamper, i forhold til helbred, velvære, søvn og helbred. Der er altså rigtig mange fordele ved, at man anskaffer sig en lysterapilampe.

Når man har en lysterapilampe vil man opleve hvordan energiniveauet, helbredet og livsglæden stiger i takt med brugen af lampen. Tænk at man kan købe sig til sådan noget penge. Det bør du også gøre, hvis du synes at en vinter kan være meget hård at komme igennem, fordi der er minimalt med sollys.

Vi håber at denne test har givet dig et indblik i, hvad en lysterapilampe kan gøre for dig, samt hvilken type lampe du gerne vil have. Det kan være svært at vælge mellem de mange lamper, hvorfor vi har udvalgt de bedste og mest populære. Tag et godt kig i vores test og se, om du ikke også kan finde noget, der passer til lige netop dine behov, så du kan få mere glæde, humør og varme i livet.

Tip:

Hvis du er i interesseret i at se nærmere på endnu flere forskellige typer af lysterapilamper – så tag et kig herinde hvor der er god hjælp at hente.

Share.

About Author

Leave A Reply