Fire smarte tricks til at komme det ekstra fedt til livs

0

Du aser og maser for at tage dine yndlingsbukser på, og de strammer pludselig mere end sædvanligt. Du skynder dig i badet, så du ikke ser dit nøgne spejlbillede. De fleste danskere har lidt ekstra fedt på kroppen, som de allerhelst vil af med. Det kan dog være svært, men her er fire smarte tricks til at komme det ekstra fedt til livs.

Søde sager i weekenden

Slik, kager, sodavand og andre søde sager får blodsukkeret til at stige. Derudover sætter det sig alle de forkerte steder på kroppen, og det er derfor bedst at undgå disse. Det ved vi egentlig godt allesammen, men alle ved også, hvor svært det er at overholde. Du kan derfor i stedet prøve på at undgå slik, chips og kage i hverdagene og blot spise det i weekenden. På den måde kommer du ikke til at undvære de lækre sager for altid, men du får dem i moderate mængder.

Én portion til aftensmaden

Uanset om du selv har stået for madlavningen eller får maden serveret, er det altid fristende at tage portion nummer to, fordi det jo smager så godt. Men du kan med fordel prøve at droppe anden omgang og dermed spare en masse kulhydrater og fedtstoffer. Oftest er du allerede mæt efter første portion, uden du mærker det, fordi maven bliver mæt før øjnene. Du kan eventuelt også sænke farten, når du spiser. På den måde vil maden bedre kunne nå at falde til bunds, og du vil føle dig mæt hurtigere uden at skulle indtage mere mad.

Træn mere

Der er desværre sjældent en vej udenom træningen, hvis du gerne vil tabe dig. Når du træner, sveder du og forbrænder en masse kalorier. Den bedste træningsmetode er styrketræning, da dine fedtdepoter bliver omdannet til muskler. Selvom muskler vejer mere end fedt, vil det se bedre ud på kroppen. Efter en omgang styrketræning vil dit stofskifte ligeledes stige, og dette kan vare op til 3-4 timer efter træning. Det er altså godt for kroppen både under og efter træning.

Fedtfrysning

Hvis du både har styr på din kost samt din træning, men du fortsat har fedt de forkerte steder, kan du overveje en fedtfrysning. Fedtfrysning er en fedtreduktion uden kirurgi. Dine fedtceller vil via et kontrolleret kølingssystem blive reduceret. Denne metode er mere skånsom end fedtsugninger og kan reducere dine fedtceller med 20-25%. Fedtfrysning er speciel god til de steder på kroppen, som er svære at træne såsom mave, lår og overarme.

Der findes altså forskellige måder at komme det ekstra fedt til livs, og det handler blot om at finde lige præcis den metode, som passer dig bedst.

Træning med elcykel

Det er ikke alle, der har lige let ved at komme ned og træne. For nogle er det en decideret kamp, som ikke kan vindes i længden. Det kan der dog gøres noget ved. Det er meget lettere og mere overskueligt at træne, hvis du benytter dig af en elcykel. På den måde slår du også to fluer med et smæk. Du får et hurtigt og meget praktisk transportmiddel, du kan bruge til og fra arbejde, mens du dyrker motion.

I forbindelse med at træne i trafikken, skal du være opmærksom på, at du kan få erstatning ved trafikuheld, hvis dette uheldige skulle ske. Det er selvfølgelig ikke noget, man håber på, men det er altid godt at vide.

Share.

About Author

Leave A Reply