Oplev Norges skisportssteder med familien

0

I dag tager mange danskere på skiferier, fordi det er en anderledes ferie end den varme sommerferie i udlandet, som mange er vant til. Norge har både smuk natur og flotte bjerge, som skal opleves med egne øjne. En af de måder man kan holde ferie med sin familie på og samtidig mærke adrenalinsuset og den kolde luft – det er ved at tage på skiferie i Norge. Fordelen ved at tage på skiferie i Norge er, at det ikke ligger så langt væk. Man kan tage Oslobåden fra København og være i Oslo 17 timer og 15 minutter senere. Så hvis du synes, det lyder interessant, så kan du læse mere herunder.

Stort udvalg af skisportssteder

Norge har flere forskellige skisportssteder som man kan besøge. De populære skisportssteder er blandt andet Geilo, Vrådal og Hemsedal.

Geilo er et af de mest populære skisportssteder i Norge af flere årsager. For det første så passer Geilo til både begyndere og øvede, så der er plads til hele familien. Derudover så er der 40 pister, man kan løbe på ski ned ad, og man kan også tage børnene med i Trollklubben. En sjov ting er, at filmen ”Min søster børn i sneen” faktisk er optaget i Geilo.

Vrådal er perfekt for børnefamilier, da der er mange aktiviteter for børn såsom minidisco, skattejagt, pasning af dyr og meget mere. Højdeforskellen i terrænet er 476 meter og der er 15 pister. Derudover har Vrådal de største stolelifte i Norge med hele 8 sæder.

Hemsedal har flere pister med forskellige sværhedsgrader og bliver også kaldt ”Nordens svar på alperne”, fordi højdeforskellen i terrænet er på 800 meter. Desuden har byen omkring 2.000 indbyggere, hvilket betyder, at man både kan tage på afterskiing og restaurant, efter man har lagt skiene fra sig om aftenen.

Få yderligere information online

Der findes en masse skisportssteder, og hvis du stadig ikke kan beslutte dig for, hvilken skidestination du gerne vil på – så kan du læse mere her og derved få yderligere information omkring rejsen med færgen til Oslo samt flere detaljer om de forskellige skisportssteder.

Share.

About Author

Leave A Reply