Sådan kommer du effektivt dine rynker til livs

0

Rynker er en del af hudens helt naturlige aldring. Men derfor er de sjældent særlig velkomne. Når huden danner rynker, er det fordi, huden bliver tyndere og efterhånden mister nogle af sine elastiske egenskaber. Derfor begynder huden at rynke – og det gælder hos alle mennesker på et eller andet tidspunkt i livet.

Mange bruger mindre formuer på alverdens cremer i håbet om at få rynkerne til at forsvinde. Men sandheden er, at cremerne sjældent virker særlig godt. Læs mere her, hvis du vil vide, hvordan du på den mest effektive måde kan komme dine rynker til livs.

HIFU-behandling mod rynkerne

Hos nogle skønhedsklinikker kan du få en såkaldt HIFU-behandling, der på en effektiv måde genskaber hudens ungdom. HIFU udsender fine ultralydsstråler, der trænger dybere ned i huden end andre kendte løsninger. HIFU kickstarter den termomekaniske proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktionen, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer den løse hud.

Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles, men typisk tager det mellem 30 og 90 minutter. Inden behandlingen vil du under en konsultation få en hudanalyse, så behandlingen kan blive skræddersyet til netop dine behov og ønsker.

HIFU rynkebehandling er sikker, effektiv og smertefri, og så foregår den uden nogen form for kirurgisk indgreb. Du får heller ingen bivirkninger, og behandlingen kræver ingen sygedage.

Effektiv rynkebehandling i København

Er du ved at være træt af dine rynker, savner du din ungdommelige hud og lyder denne behandling derfor som noget for dig? Så se mere her og bliv klogere på den effektive behandling.

Efter kun én rynkebehandling i København giver HIFU dig unikke og forrygende resultater. Allerede efter tre til fire uger vil du kunne se de første resultater, og efter seks måneder kan du med det færdige resultat endelig igen glæde dig over en fast og glad hud med en ungdommelig glød.

Share.

About Author

Leave A Reply