Forsikr dit hjem – få en indboforsikring

0

Har du nogensinde været udsat for røveri? Kender du nogen, der har? Måske har du gået og frygtet det, hvis du skulle på ferie? Og hvad hvis der opstår skader på indboet? Hvad kan man gøre for at sikre sig mod røveri og skader? Svaret er såre simpelt – man anskaffer sig en indboforsikring. Men indboforsikringer kan dækker flere eller færre ting, alt efter den enkelte forsikring. Har du endnu ikke fået fat i én, så find en indboforsikring der dækker det hele.

Hvad dækker en indboforsikring

En indboforsikring dækker mange ting, men først og fremmest beskytter den samtlige folkeregistrerede personer på bopælen. Den dækker bl.a. over brandskader, vandskader, røveri og indbo. De to førstnævnte er, i sig selv, gode grunde til at anskaffe en indboforsikring, da disse kan være altødelæggende. Du kan risikere at miste meget af, hvis ikke hele, dit indbo i tilfælde af brand eller større vandskader. Det indbo, som forsikringen dækker, betegnes som værende de ting, der hører til i et hjem, såsom møbler, elektronik, tøj, service, cykler og meget, meget mere. Indboforsikringen dækker også skader på elektroniske apparater, f.eks. i tilfælde af kortslutninger. Derudover er du dækket mod tyveri, og du kan i ro og mag forlade huset, når du tager på ferie, velvidende at du er sikret.

Andre populære forsikringer

Foruden indboforsikringen, så findes der mange andre forsikringer, som er populære hos danskerne. F.eks. har langt de fleste danskere en ulykkesforsikring, der dækker dig, hvis du skulle blive skadet i sådan en grad, at du får mén af det. Derudover har rigtig mange ansvarsforsikring, bilforsikring, husforsikring, og knap en tredjedel af danskerne har tegnet en livsforsikring. Og selvom vi i Danmark har et velfærdssystem, der giver mulighed for at tage gratis til lægen, så tegner mange alligevel en sundhedsforsikring. Der findes alt i alt et utal af forsikringer, og du kan med fordel undersøge de mange muligheder, og se om du bør tegne en ny forsikring.

Share.

About Author

Leave A Reply