Sådan plejer du dit skæg bedst muligt

0

Ønsker du at få et pænt og ensartet skæg, så er det nødvendigt løbende at pleje dit skæg. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du bedst muligt plejer dit skæg for at få et pænt slutresultat.

Vælg den rette trimmer

Ønsker du at pleje dit skæg bedst muligt, så er det vigtigt, at du vælger en god og velfungerende trimmer. Det er vigtigt, at trimmeren har de egenskaber, som du ønsker at benytte dig af, både i forhold til mulige skæglængder, men også i forhold til diverse hoveder, som måtte medfølge. Der er rigtig mange forskellige produkter på markedet og det kan derfor være svært at identificere, hvilke der er gode og hvilke der ikke er gode. Remington trimmer af god kvalitet kan være en mulighed, hvis du ønsker en velfungerende trimmer til en overkommelig pris.

Ret løbende til

Hvis du ønsker at gro et pænt og ensartet skæg, så er det vigtigt, at du sørger for løbende at rette det til, så det ikke kommer til at se sjusket ud. Det vil især være en god ide at rette kanter af dagligt, herunder især det skæg, som der måtte være på kinderne. Derudover giver det også et noget pænere resultat, hvis du sørger for at klippe eller trimme skægget på overlæben således, at det ikke vokser ned over læberne. Det vil dog også være en god ide generelt at trimme skægget over, selvom at du ikke ønsker det kortere. Dette fjerner eventuelle strittende hår og giver et mere jævnt look.

Vask og plej dit skæg

Vask og pleje af skæg bliver ofte undervurderet. Et skæg bør vaskes lige så tit, som du vasker dit hår. Man kan måske tænke, at skægget ikke bliver snavset og trænger til vask, men der kan hurtigt sætte sig madrester i skægget, som du måske ikke kan se. Derudover vil man opnå et langt pænere skæg, hvis man sørger for at vaske det med en shampoo, som er specielt egnet til skæg. Efter vask er det også en god ide at bruge noget pleje såsom en olie til skægget. Man kan måske tænke, at dette ikke er sundt for huden, men det skal du slet ikke være bekymret for, da plejen er udviklet til benyttelse i ansigtet.

Ansigtsform

Når du trimmer dit skæg, så er det vigtigt, at du overvejer din ansigtsform. Her vil det være vigtigt at være realistisk for at få det bedst mulige resultat. Har du en stor hage eller måske en dobbelthage, så vil et skæg kunne fremhæve dette. Det vil derfor her være en god ide at trimme skægget under hagen ned således, at du forsøger at fremhæve andre områder af dit ansigt.

Share.

About Author

Leave A Reply