Bliv ernæringsassistent og gør en forskel

0

Hvis du altid har haft et ønske om at gøre en forskel med dit arbejde, og interesserer du dig samtidig for mad og mennesker? Så er uddannelsen som ernæringsassistent måske lige noget for dig. Her kan du nemlig blive ekspert i sund mad og sørge for, at der er næring nok og samtidig lækre måltider. Det er en uddannelse, der kan gøre en stor forskel i hverdagen og endda forbedre livskvaliteten hos mennesker.

 

Karrieveje som ernæringsassistent

Når du har taget uddannelsen, så er der mange muligheder for spændende og udfordrende jobs. Du kan for eksempel gøre en stor forskel for ældre borgere – måske på et plejehjem – der har brug for den rette ernæring for at få energi til dagen. Ligeledes kan du også hjælpe de helt små borgere i samfundet. Det er nemlig også meget vigtigt, at børn i institutioner får næring nok i maden, når de skal vokse sig store og stærke. Giver du børnene en sund start på livet, så kan du måske endda være med til at den genrelle folkesundhed i landet forbedres. Derudover er der mange voksne, der også ønsker en sundere livsstil eller måske kan du hjælpe professionelle sportsudøvere med at få en optimal og sund kost. Der er med andre ord rig mulighed for at arbejde indenfor netop det område, som du interesserer dig for.

Sådan bliver du optaget på uddannelsen

For at blive ernæringsassistent, så skal du igennem et uddannelsesforløb, der varer tre år og seks måneder. Uddannelsen er skiftevis skole, hvor du får masser af information, og praktikforløb, hvor du får masser af erfaring. Uddannelsen er netop blevet til en kvoteuddannelse, hvor der optages op til 60 elever. For at ansøge skal du blandt andet skrive en motiveret ansøgning, til samtale og tage en sprogtest. Hvis du vil vide mere, så læs om uddannelsen som ernæringsassistent her.

Share.

About Author

Leave A Reply