Sådan finder du den bedste kalender

0

En kalender er alfa og omega, hvis du ønsker en smule struktur i din hverdag. Den er fremragende til at huske diverse aftaler og samtidig holder den et skarpt overblik over alle ugens dage. Men hvordan finder du den rette kalender til dine behov og hvordan anvender du en kalender mest effektivt? Læs med herunder.

  1. Find ud af dine behov. Har du brug for en stor eller lille kalender? Skal det fx blot være en vægkalender, som du har hængende derhjemme? Eller skal det være en dags- eller ugekalender, som du altid har med i tasken? Mayland kalendere har et godt udvalg af alle slags.

  2. Nedskriv alle dine aftaler – og gør det gerne lige med det samme, så der ikke er noget du glemmer. Husk både præcis klokkeslæt og sted, så der ikke er noget at være i tvivl om.

  3. Tilkøb gerne nogle tuscher, så du kan skabe endnu mere orden. Vælg fx en rød tusch til alle dine arbejdsplaner/møder og en grøn tusch til alle de sociale aftaler.

Benyt din kalender på din egen måde

Når man får fingrene i en andens kalender, så er det noget dybt personligt man står med mellem hænderne. For nogle kan det nærmest fungere som en lige dagbog. Her nedskriver man mange tanker, mål, beslutninger og fylder dem op med diverse tegninger og billeder.

Et lille tip: Gem gerne dine gamle kalendere. De er sjove og interessante, at hive frem om mange år og genlæse. Her kan man genopleve gamle minder – gode som dårlige.

Brug også gerne kalenderen som et lille opslagsværk, så du aldrig glemmer vigtige familiemedlemmers og venners fødselsdage. Nedskriv allerede efter købet alle fødselsdage og mærkedage. Én af fordelene ved at skrive kalender er, at man træner ens hjernes hukommelse. Når vi nedskriver ting, husker vi dem også naturligt meget bedre.

Share.

About Author

Comments are closed.