Spar penge på varmeregningen med et nyt tag

0

Har du et gammelt og rustent tag, så kan det hurtigt mærkes på varmeregningen. Det hænder desværre at varmeregningen kan stige en hel del, hvis taget ikke er ordentligt isoleret, og det er desværre sjældent en af de årsager, der får mest opmærksomhed, når stigning i varmeregningen skal gennemskues. Det er en skam, da rigtig meget af en høj varmeregning faktisk kan skyldes et gammelt tag, som ikke er ordentligt isoleret. Oplever du derfor en stigning på din varmeregning, så bør du klart tjekke om det er ved at være tid til at få lavet en udskiftning af taget. Du kan heldigvis få hjælp til det nye tag hos Dansk Tagbyg, som har stor erfaring og viden, når det kommer til renovering af tag og nye tag. Det er klart en udgift, som vil spare dig en hel del penge i enden, hvis du har undersøgt, at det er et dårligt isoleret og gammelt tag, som er skyld i de høje varmeregninger.

2 tips til at holde varmeregningen nede

Selvom taget kan ligge til grund for en meget dyr varmeregning, så kan du også selv lave nogle tiltag for at holde varmeregningen nede. Her får du derfor 2 tips til, hvordan du selv kan sørge for, at din varmeregning bliver i den lave ende.

  1. Hold samme temperatur på alle radiatorer. Selvom det måske virker som en god idé at skrue ned for radiatoren i de rum, der ikke bliver brugt så meget, så kan det resultere i en større varmeregning. Det fungerer nemlig bedst, hvis alle radiatorer står på samme temperatur, så der ikke er nogle af dem, der kommer på overarbejde for at opvarme alle rum.
  2. Sluk for varmen, når der skal luftes ud. Når det er tid til at lufte ud, er det en rigtig god idé at slukke for varmen i huset. På den måde undgår du, varmen fiser direkte ud ad vinduerne.
Share.

About Author

Comments are closed.