Sådan gør du soveværelset både funktionelt, flot og hyggeligt

0

Vi bruger meget tid i soveværelset, og selvom vi sover det meste af tiden, skal der stadig gerne være dejligt at være. Et personligt og hyggeligt rum kan være med til at give os en bedre søvn, så vi fungerer bedre om dagen og får mest muligt ud af både arbejde og fritid. Samtidig må soveværelset godt være praktisk og funktionelt indrettet, så vi hurtigt kan komme op og i tøjet om morgenen, og derved spare både tid og besvær.

 

Pynt op med unikke og praktiske knager

Det meste tøj ligger hos de fleste i skuffer og skabe, hvor det er pakket pænt af vejen. Men nogle beklædningsgenstande skal måske bruges flere dage i træk, eller nogle tørklæder, slips eller bælter bliver brugt stort set hver dag, og det er derfor praktisk at have disse hængende fremme. Ved at hænge knager på væggene får du mulighed for at hænge de genstande op, du ofte bruger. Samtidig kan knager pynte, og hvis du er lidt kreativ, kan du selv lave unikke knager, der afspejler personlighed. Eksempelvis kan et gevir fra et rådyr fungere som en unik og speciel knage, eller gammeldags skuffehåndtag kan sætte et personligt præg på væggen.

 

Gør sengen til rummets centrale punkt

Der er ingen tvivl om, at en seng er det vigtigste element i et soveværelse. Og derfor kan man lige så godt gøre den til omdrejningspunktet i rummet, hvis der vel og mærke er plads til det. En seng, der er lidt højere end normalt, er både praktisk, da den er lettere at stå ud af om morgenen, og så får den sengen til at syne som stod den på et podium. En lidt lavere bænk for fodenden af sengen kan skabe en god dybde i rummet, og samtidig giver den en praktisk siddeplads til de ekstra hårde morgener. Se et stort udvalg af kvalitetssenge på Dinseng.dk.

Share.

About Author

Leave A Reply