Tag kontrol over dit eget liv og få det bedre

0

Føler du sommetider, at du kører på automatik, og egentlig ikke nyder hverdagen? Føler du dig stresset, presset, nedtrykt eller forvirret? Vi må erkende, at vi lever i et stresset samfund, og selvom vi har et godt velfærdssystem i Danmark, og generelt har det godt, så går flere og flere personer ned med stress, angst, depression og andre psykiske lidelser. Vi bliver presset i skolerne, på arbejdet og i fritiden, og det kan være svært at finde tid og overskud til det hele. Det er dog utroligt vigtigt, at du har det godt, og at du husker at tænke på dig selv. Hvis du ikke er glad og tilpas, kan du heller ikke være der tilstrækkeligt for dine nærmeste. Brug disse værktøjer og gode råd til at tage kontrol over dit liv, og blive gladere.

Lær at trække vejret

Det kan lyde besynderligt, men vejrtrækningen er utrolig vigtig for vores velbefindende. Det er ikke nok blot at ånde ind og ud – i pressede situationer kan det eksempelvis hjælpe at tage 10 dybe vejrtrækninger helt ned i maven, og hvis du ikke kan sove om natten, kan vejrtrækningsøvelser også hjælpe her. Tænk over, om du trækker vejret meget overfladisk, eller om du husker at puste helt ud ind i mellem, samt at få luften helt ned i maven.

Prioriter de ting, der gør dig glad

Det kan være svært at sige nej til aftaler med folk, du gerne vil se, men sommetider kan det være nødvendigt. Hvis du bliver budt til 5 forskellige ting på en uge, kan det være en idé at overveje, hvilke to af tingene der gør dig gladest og bedst tilpas, og så kun tage til de to. Husk, at det er ok at sige nej.

Få hjælp af en professionel

Nogle dårlige vaner og negative tankegange kan styre vores hverdag så meget, at vi ikke selv kan tage kontrol over det. Her kan en professionel hjælpe – eksempelvis en Hypnotisør i Hillerød, som graver helt ned i dybden.

Share.

About Author

Leave A Reply