Tips og tricks til afholdelse af en nem og billig fest

0

De fleste elsker en god fest, men der kan godt være langt imellem dem, for det kræver tid og energi at planlægge en ordentlig fest. Og så er det jo heller ikke helt billigt. Der findes dog tips og tricks, der kan gøre det lidt nemmere og lidt billigere at afholde fester. For det første så hold festen hjemme, hvis det er muligt. Det er ofte meget hyggeligere at være hjemme end i neutrale og upersonlige udlejningslokaler. Og for det andet så sørg for at inddrage gæsterne i festens gøremål. De fleste vil ikke have noget imod det, og vil bare være glade for at komme til en god fest.

Pynt og borddækning

Det behøver ikke at være en dyr og besværlig proces at pynte op til festen. Hvis der ikke er service nok, så brug i stedet for paptallerkner, plastikbestik og plastikkrus. Det gør heller ikke noget, hvis der kommer stel på, som ikke er ens. Når bordet skal pyntes, så er der masser af gratis pynt, som kan findes ude i naturen. Det vil være muligt at finde blomster, grene, mos eller anden pynt på alle årstider. Suppler evt. med et par fyrfadslys, og så er det materiale nok til et skønt festbord. Det er også en mulighed at bede gæsterne medbring et stykke pynt hver, selv om pyntningen her nok vil syne en smule mere kaotisk.

Mad og underholdning

Maden kan enten klares ved at benytte et diner transportable-firma, hvor det er muligt selv at sammensætte en buffetmenu, og så få maden bliver leveret direkte til døren. Se f.eks. mulighederne her hos Madmutter, hvor det også er muligt at leje et fadølsanlæg eller en slushicemaskine, så der også er styr på drikkevarerne. Det er også muligt at bede gæsterne om at tage en ret med hver. I begge tilfælde er det nemmest at stille alt maden op som en buffet, så der ikke er en person, der hele tiden skal fylde fade op og få den sendt rundt ved bordet. Musik kan let klares ved at koble en smartphone til et par højtalere, og internettet er fyldt med inspiration til gode selskabslege.

Share.

About Author

Leave A Reply