Trænger I til at få jeres processer effektiviseret?

0

Sidder I fast i de samme gamle rutiner? Er jeres processer fra før du blev ansat for 10 år siden? Kunne de forskellige processer i jeres virksomhed trænge til et løft? Ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an?

Det kunne godt lyde som om I kunne have gavn af et SAP system.

Hvad er SAP?

SAP er en tysk softwarevirksomhed, som har udviklet verdens mest brugte ERP system. ERP står for Enterprise Ressource Planning, det vil sige et ressource planlægningssystem for virksomheder. SAP er et softwaresystem, som kan bruges til ERP. SAP står for Systeme, Anwendungen und Produkte, hvilket kan oversættes til Systemer, Anvendelser og Produkter.

SAP bruges til at effektivisere processer, men det er et stort og overvældende system, hvis du ikke har forhåndskendskab til det.

Hvordan bruger jeg SAP?

Det anbefales, at få en SAP ekspert til at gennemgå jeres processer og få dem organiseret i SAP. I får derfor brug for en SAP konsulent.

SAP konsulenten er typisk projektansat til at effektivisere samt sætte jeres processer i system, hvorefter opgaven med vedligeholdelse overgives til en af jeres faste medarbejdere.

Det kan være essentielt for den indledende effektivisering, at konsulenten er freelance. En intern, fast medarbejder vil være alt for farvet af hvad I plejer at gøre, til at effektiviseringen vil være effektiv. Denne medarbejder kan dog fint sættes til at vedligeholde systemet, og sikre, at processerne overholdes.

I kan hyre en certificeret SAP konsulent gennem https://accuro.dk.

Share.

About Author

Comments are closed.