Vælg den rigtige vandpibe

0

Vandpiber er populærere blandt mange. Hvad enten det er tilbehør til hygge med vennerne eller som opvarmning til den næste bytur. Der findes mange forskellige typer vandpiber til forskellige behov, så her får du lidt råd til, hvad der er værd at overveje, når du skal vælge en vandpibe.

Traditionelle slanger

De traditionelle slanger er oftest lavet af læder. Nogle af dem kan ikke vaskes, da de er lavet i stål på indersiden og derfor vil ruste, hvis de bliver vasket. Denne type fungerer fint, hvis du primært ryger en bestemt smag. Kan du derimod godt lide at ryge lidt forskelligt, så er en vaskbar slange at foretrække. Nogle af de klassiske slanger laves også som vaskbare.

Moderne slanger

Efterhånden som vandpiber er blevet mere og mere populære, er der også kommet nyere modeller til, efterhånden som behovet har ændret sig. De moderne slanger er noget mere praktiske i materialet, i og med de oftest er lavet af metal og silikone. Nogle af dem har endda et net udenpå silikonen, som forhindrer støv i at sætte sig fast. Alt dette gør slangerne meget slidstærke og holdbare, og derudover kan de også tåle vask. Slangerne findes i mange forskellige farver, og du kan derved personliggøre din vandpibe.

Engangsslanger

Engangsslanger er, som ordet antyder, lavet til at blive brugt en enkelt gang. Dette gør dem ideelt til, hvis du får forskellige venner på besøg eller ønsker at ryge mange forskellige smage. Slangerne er lavet af plastik, og kvaliteten er herefter; ikke særlig god eller holdbare sammenlignet med silikoneslangerne.

Transportable vandpiber

Hvis du ønsker at transportere din vandpibe findes der mindre modeller, som er nemme at have med rundt. En anden transportabel løsning er en e-vandpibe, som findes i mange forskellige smage, og som fylder lidt i taske.

Hvad man er til, er en smagssag, men rent hygiejnemæssigt er det en fordel at gå efter enten de vaskbare slanger eller engangsslangerne. På den måde kan slangerne rengøres indeni eller blot smides ud, og du undgår derved, at der sætter sig skidt indeni slangen.

Læs mere om de forskellige vandpiber, og køb dem samt slanger og smage på https://www.online-kiosken.dk/vandpiber.html.

Share.

About Author

Leave A Reply