Vandskade – sådan reddes din iPhone

0

Er uheldet ude, og har du en iPhone, som er blevet udsat for en vandskade eller måske blot en stor mængde af fugt? Så synes håbet måske at være ude, men der er heldigvis hjælp at hente. Læs mere om det her.

 

Følg rådene

En iPhone kan skades på mange måder, men en af de hyppigste skader har med vand at gøre. Den tabes i en vandpyt, tages med i badet eller ender måske i toilettet – mulighederne er mange. Og hvordan den redes efterfølgende, er altid det store spørgsmål sammen med fortvivlelsen. Og kan den overhovedet bruges igen? Nedenfor er otte trin du bør følge, hvis din iPhone er blevet udsat for vand eller fugt.

  • Fjern iPhonen fra vandet og sørg for at slukke den, således elektriske kortslutninger undgås.
  • Tag simkortet ud og gør alle porte fri, så de kan lufttørre. Det er også en god idé at fjerne coveret.
  • Aftør din iPhone med en mikrofiberklud, således så meget af vandet fjernes uden at iPhonen rystes.
  • Støvsug alle åbne huller, således fugten suges ud. Sørg dog for at gøre det i en afstand af 4-5 centimeter for ikke at skabe statisk elektricitet.
  • Placer iPhonen i en lufttæt pose fyldt med ris. Risene suger fugten til sig og hjælper med at tørre iPhonen indvendigt.
  • Efter 24 timer kan du forsøge at starte din iPhone. Virker den stadig ikke, så følg resten af guiden.
  • Tilslut din iPhone en oplader og se, om den viser tegn på liv eventuelt blot gennem lyde. Måske er det kun batteriet, der er dødt og skal udskiftes.
  • Sidste udvej er at søge professionel hjælp hos en autoriseret reparatør.

En vandskade er ofte dybdegående og kan kræve en total adskillelse, sørg derfor for at finde en professionel reparatør og forklar præcis, hvordan skaden skete.

Søg professionel hjælp

Har du brug kyndig førstehjælp, så læs mere om dine muligheder for billig reparation af iPhone i Odense. Så er du sikret den bedste form for førstehjælp til din iPhone, således du forhåbentlig snart kan bruge den igen.

Share.

About Author

Leave A Reply