3 gode råd, hvis du er ryger og skal ud og flyve

0

Er du ryger, og skal du ud at rejse, er der nogle forholdsregler, du bør tage dig. I langt de fleste lufthavne er der rygeforbud de fleste steder, og når først du har sat dig i flyet, er det strengt forbudt at ryge før flyet er landet på destinationen, og du er sikkert ude af flyet og lufthavnen.

 

Lokaliser rygezonerne i lufthavnen

Hvis du er typen, der ikke kan gå ret længe uden et hiv af cigaretten, er det en god idé at få lokaliseret rygezonerne, når du ankommer til lufthavnen. Ved mange lufthavne må du ikke ryge lige uden for indgangene, men der vil til gengæld være specielle områder, der er beregnet til rygning. Sommetider findes der dertil indrettede rygekupeer, som er små glasbure, hvori man kan sidde og nyde sin smøg. I andre lufthavne er der anlagt små terrasser, hvor rygerne kan få stillet deres trang inden flyveturen.

 

Medbring nikotintyggegummi til de lange flyveture

For at komme rygetrangen til livs kan det være en god idé at medbringe nikotintyggegummi, hvis du skal på langfart. En flyvetur på 12 timer kan hurtigt føles rigtig lang, hvis du bliver rygetrængende efter et par timer, men her kan nikotintyggegummi hjælpe som et lille plaster på såret.

 

Tøm e cigaretten for e væske

Hvis du har kvittet tobakssmøgerne og er hoppet på bølgen med dampcigaretter, også kendt som e cigaretter, er der nogle forholdsregler du skal tage dig, inden en flyvetur. Trykforskellen i kabinen under en flyvetur vil få væsken i din e cigaret til at sive ud gennem mundstykket. Det er derfor en god idé at have tømt e cigaretten for e væske inden flyveturen, og eventuelt at putte den i en lille pose, så du er sikker på, at der ikke render eventuelle rester ud i din håndbagage. Husk også at undersøge, om du må have e cigaretten i din indtjekkede bagage, eller om den skal være i din håndbagage.

Share.

About Author

Leave A Reply