3 Tips til at spare penge på det daglige forbrug

0

Har du problemer med at få det hele til at hænge sammen økonomisk, det kan være at du måske betaler mere i husleje end du egentligt har råd til at betale, det kan også være at du bare bruger langt flere penge i dagligdagen end du egentligt lige går og tror du gør. Hvis du kan genkende dette, så kan der være plads til forbedringer og her får du nogle gode tips til at spare flere penge på det daglige budget.

Lav et madbudget

En af de poster som vi bruger allerflest penge på er vores madbudget, mange af os har samtidig slet ikke et reelt overblik over hvor meget vi egentligt bruger på mad og divser småting vi lige kommer i kurven når vi er ude at handle ind. Man ser det også i alverdens programmer i fjernsynet at rigtige mange slet ikke har styr på økonomien på det område. En god ide kan være at sætte en ramme for hvor meget du kan tåle at bruge hver måned, tag dette beløb ud fra din konto i starten af hver måned, læg dem i en kuvert og køb så kun ind en gang om ugen, dermed undgår du mange fristelser og har mere styr over budgettet.

Køb dine varer på nettet

Næsten alt kan i dag købes over nettet, det er alt fra diverse gadgets, tøj og ikke mindst vores madvarer som bliver mere og mere almindeligt at købe over nettet. Noget som vi også bruger mange penge på og som vi altid køber i sidste øjeblik er gaver, især op til jul er den en stor post for alle familier, du kan med fordel sondere markedet og lave en plan for dine gavekøb i god tid og så købe dem over nettet, på den måde slipper du for at skulle ud i alverdens butikker i sidste øjeblik og samtidig skulle stå i lange køer, klik her og se flere gaveideer.

Køb stort ind

Det lyder måske som et godt råd du kunne få af din mor eller dine bedsteforældre, men der er altså gode penge at spare ved at købe stort ind, det går også godt i spænd med vores råd om at lægge pengene til madbudgettet i en kuvert og så kun købe en gang om ugen. Men det behøves ikke at stoppe her. Når der er udsalg, så køb stort ind, køb til næste sæson og vær dermed altid på forkant, ved at gøre det sådan kan du altid spare mange penge og når næste sæson så nærmer sig så har du en ny smart garderobe som du kun har betalt det halve for.

Share.

About Author

Leave A Reply