Sådan skaber du de bedste rammer i familien

0

Der er ingen tvivl om at det altid er en god ide at skabe små hyggelige stunder, for der er ofte brugt meget tid på pligter, rutiner og ikke mindst manglende overskud og tid. Det er en god ide at arbejde på at skabe mere samvær & nærvær i familien. Det er nemlig en af de ting der ikke bare sådan lige kommer af sig selv, det kræver rutine og øvelse.

Brug mere tid sammen

Det er oplevelser som vi mennesker ser og bruger meget tid på. Det handler ikke om dyre oplevelser, som at tage ud og rejse. Det handler bare om sammenhold, selv de små korte stunder kan give oplevelser. Det kan være at i blot skal køre en tur sammen, tage ud på en legeplads og spise frokost. Minderne er gode, også selvom du ikke bruger 5-600 kr. hyggelige stunder skabes også ved billeder, en scrapbog kan i lave. I kan tage billeder når i er på ture, og samle dem. Snakke en gang i måneden om månedens oplevelser.

Sluk for nettet og andre midler der forstyrrer

Der er så meget der forstyrrer vores samvær, blandt andet vores mobiltelefoner, iPads og pc’er. Vi gør det nok alle sammen, ofte tager vi dem frem i nervøse situationer, eller bare når vi syntes det er på tide at bruge telefonen. Det er en utrolig dårlig vane, fordi du ikke får tid med familien. Så sluk telefonerne når i er sammen, du går glip af samtaler fordi du er begravet i din telefon. Det er en god ide at have skærmfrie perioder, aftal nogle timer hvor i ikke skal være på de forskellige mobiler og andet. Hvor i kan nyde jeres hverdag sammen, og lave ting sammen. Det skaber gode rammer i familien, når der er nærvær.

Share.

About Author

Comments are closed.