Blå mandag med mange uforglemmelige aktiviteter

0

Når man er blevet konfirmeret, er man på papiret trådt ind i de voksnes rækker, hvilket dog ikke betyder, at man er blevet for gammel til sjove og udfordrende aktiviteter med venner, familie og lignende. Og når konfirmationsdagen er overstået, er man slet ikke færdig med at feste og have det sjovt, da der for langt de fleste konfirmander medfølger en blå mandag, hvor der ikke skal mangle noget. Der er mange forskellige muligheder for at holde blå mandag med klassen, men en af de sjovere og udfordrende kunne være i en klatrepark, hvor man kan få prøve mange forskellige klatrebaner og udfordre klassekammeraterne i de forskellige baner.

Forskellige sjove og udfordrende klatrebaner for alle

Klatrebanerne forudsætter ikke, at man har erfaring med klatring, hvormed alle fra klassen kan være med til den sjove dag i de mange forskellige klatrebaner. Eksempelvis er der klatrebanen, Orangutang, der byder på udfordringer i form af en vippebro med vippende træstammer, hvilke man skal krydse på en finurlig måde for at komme gennem klatrebanen. Herudover skal der også opspændes en linje mellem to træer, og denne skal man balancere på, mens man til slut vil komme 6 meter over jorden og slutter af med et langt og susende svæv. Der findes også flere forskellige baner, der er mere eller mindre udfordrende end den netop beskrevne, og en mere udfordrende bane er Jungle Trail, hvor man virkelig får sluppet sin indre Tarzan løs. Her skal man nemlig svinge mellem træerne, sno sig i træerne og klatre på bølger. I denne bane kommer man op i 8 meters højde og rundt på hele 13 forskellige elementer.

Mad og drikke er med i prisen

Der er mange flere baner end de beskrevne, og disse kræver forskellige taktiske tilgange for at nå først i gennem, og dette er naturligvis noget, man kan prøve sig frem til for at vinde over klassekammeraterne på en god blå mandag. Der vil i prisen for en sådan blå mandag også være inkluderet mad til de deltagende, og her er der tale om en lækker sandwich og en kold flaske kildevand, der virkelig kan gøre godt på en sådan dag med de mange udfordringer. Der holdes i denne park blå mandag på forskellige datoer, hvilket også kan være en fordel at overveje, således man får den lagt tæt på konfirmationsdagen. Hold blå mandag i Vejle og få en sjov og udfordrende oplevelse.

Share.

About Author

Leave A Reply