5 tips og tricks til at finde den perfekte festkjole

0

Den perfekte festkjole er altid svær at finde! Nedenfor vil vi give dig 5 gode råd til at vælge den festkjole, der passer til netop dig, din figur og festanledningen.

  1. Hvilken fest skal du deltage i?

Først og fremmest er det vigtigt at se på, hvilken anledning du skal bruge din festkjole til. Der er forskel på, hvilken festkjole du skal vælge, alt efter hvilken fest du er inviteret til. Skal du til galla eller bryllup, er en lang kjole et must! Skal du derimod til havefest eller cocktailfest, kan du kaste dig over en mere vovet kjole. Kjolen afhænger af anledningen.

 

  1. Vælg en kjole, der passer til dig facon.

Det er altid vigtigt at vælge en kjole, der passer til netop din figur. Kjolen skal helst drage fokus væk dine problemområder og fremhæve alt det positive. Er du for eksempel pæreformet med brede hofter og smal overkrop, skal du gå efter en kjole med tætsiddende overdel og løst skørte. Dette skaber opmærksomhed til overkroppens smalle former.

 

  1. Match din hudtone med festkjolens farve

At vælge den rette farve er mindst lige så vigtigt, som at vælge den rette kjolefacon. Har du masser af glød, og er din hustone til den mørke side, bør du vælge en kjole i varme farver, som rød og orange. Har du derimod en lys hudtone, vil de kolde farver give dig glød.

 

  1. Understreg din stil med accessories

Accessories er den perfekte måde at skabe personlighed og stil til din festkjole. Vælger du en ensfarvet festkjole, kan du tillade dig at bruge sprudlende accessories for at gennemføre dit look. Vælger du en mere larmende kjole, bør du vælge accessories, der komplimenterer kjolen, som enkle smykker eller ensfarvede accessories.

 

  1. Det rette par sko er et must!

Når man skal style sin festkjole, er det rette par sko et must! Her er det igen vigtig at se på festen man er inviteret til. Er man inviteret til en sommerfest, er et par lave eller høje sandaler perfekte! Skal man derimod til et finere arrangement, kan stilletterne blive luftet.

Share.

About Author

Leave A Reply