Æggekoger test

0

Hvis du fra tid til anden koger æg, kan du måske i ny og næ føle det som værende en lidt besværlig opgave. Heldigvis behøves det ikke være særlig besværligt at skulle koge æg på gammeldagsmanér – hvis blot man kigger sig om efter en æggekoger, som bestemt kan vise sig at være et særdeles nyttigt redskab til at sikre, at det bliver let som en leg i fremtiden at skulle koge æg.

Vi vil i vores store æggekoger test gå ind for at se lidt nærmere på en række af de mange forskellige modeller, du som forbruger vil have mulighed for at kunne finde dig, således du kan sikre dig, at det er den helt rigtige model, du lader dit valg falde på.

ON Æggekoger – Sort

Hvis du er træt af, at æggene aldrig bliver, som de skal, og at gryden er fuld af kalkaflejringer, når du har kogt æg, så er det måske værd at overveje, om en ON Æggekoger ikke er den rette løsning for dig. ON Æggekogeren er termostatstyret, og den sørger selv for at give æggene den helt rigtige tid, så de bliver perfekte. Æggekogeren har en sort bund, hvor tænd- og slukknappen er monteret. Låget er gennemsigtigt, så du kan se æggene, mens de koger. Låget kan tages helt af, når du skal have æg ind i eller ud af kogeren. Der kan koges op til syv æg ad gangen. Den er let at anvende, og i kassen medfølger der, ud over æggekoger, en manual og en målekop. Kogeren måler 16 cm. i diameter og bruger 400 watt.

Steba EK5 æggekoger

Praktisk æggekoger i stilrent design med en bund i stål, indsats i sort og top i gennemsigtig plast, så du kan se æggene, mens de koger. Låget kan tages helt af. Æggekogeren har plads til op til otte æg, så det er muligt at koge æg til hele familien på en gang. Den giver selv lyd, når æggene er færdige. Du kan selv vælge, om de skal være blødkogte eller hårdkogte. Æggene er placeret i en holder, hvor hvert æg står i et hul for sig selv, så de ikke vælter rundt mellem hinanden. Der medfølger et vandbæger, som også indeholder en æggeprikker. Ud over at koge æg, så medfølger der også to indsatser, hvori du kan lave pocherede æg. Maskinen måler 15 x 17 x 19 cm., og den bruger 400 watt. Der er ledningsoprul under den, så ledningen ikke roder, når maskinen ikke bliver brugt. Desuden er der kontrollampe samt tænd- og slukknap.

Caso æggekoger E9, Stål

Elegant æggekoger i stål, som vil passe ind i de fleste moderne køkkener. Den kan koge op til otte æg ad gangen. Æggekogeren er elektronisk styret, så den vil altid selv slukke, hvis den er ved at løbe tør for vand. Derved undgås der dårlig lugt. Æggene placeres i en indsats, hvor der er et hul til hver, så de ikke vælter rundt mellem hinanden. Indsatsen kan tages ud af maskinen, så den er let at gøre ren. Ligeledes er der en non-stick belagt opfangsskål, som derved også er let at rengøre. Der kan vælges mellem, om æggene skal være blød- eller hårdkogte, og når de er kogt perfekt, så vil maskinen automatisk stoppe kogningen samt give lyd fra sig. Låget er gennemsigtigt, så du kan se æggene hele tiden. Der medfølger et målebæger til vand med en indbygget æggeprikker. Maskinen vejer 1,05 kg., bruger 400 watt og måler 16,5 x 18,5 x 18 cm.

Cloer æggekoger 3 æg, Sort

Sort æggekoger som passer perfekt ind i det lille køkken, eller til enlige eller par, som sætter pris på et friskkogt æg om morgenen. Der kan være tre æg i kogeren, og derved fylder den heller ikke så meget i skabet eller på bordet. Ligeledes er der kabeloprul, så ledningen ikke flyder, når æggekogeren ikke bliver brugt. Det aftagelige låg er gennemsigtigt, så du kan følge med i hele kogningsprocessen. Låget kan gå i opvaskemaskinen, og det samme gælder for æggebærerdelen. Æggebæreren har tre huller, som æggene står fast i, så de ikke vælter rundt under kogningen. Der medfølger en målekop, som også indeholder en æggeprikker. Der er tænd- og slukknap på maskinen, og når æggene er kogt, så meddeler den dette med en lyd. Varmelegemet er non-stick belagt, så det er let at fjerne æggene efter kogning samt at gøre kogeren ren. Æggekogeren bruger 300 watt, og måler 13 x 6,5 x 23 cm.

Cloer æggekoger 3 æg, Hvid

Elegant lille hvid æggekoger til tre æg. Den er perfekt, hvis du bor alene eller i en mindre husholdning med færre end tre personer. Æggekogeren gør det let at få et frisk blødkogt æg om morgenen eller måske et hårdkogt til frokostbordet. Den lille størrelse gør, at den ikke fylder meget på hverken køkkenbordet eller i skabet. Desuden er der kabeloprul, så kablet hverken flyder eller fylder unødigt. Varmeelementet er med non-stick belægning, så æggene ikke sidder fast. Den er derved samtidig let at rengøre, og både låg og æggebærer er aftagelige, og kan gå i opvaskemaskinen. Låget er gennemsigtigt, så det er muligt at se æggene, mens de koger. Når æggene er færdigkogt, så vil kogeren give lyd fra sig. Æggekogeren bruger 300 watt, og måler 13 x 6,5 x 23 cm. Der medfølger en målekop med integreret æggeprikker. Der er tænd- og slukknap på maskinen.

Caso Æggekoger E7 Stål/Sort

Æggekoger med et tidsløst design i rustfrit stål. Æggekogeren kan indeholde op til syv æg. Du kan selv vælge, hvor meget æggene skal koges – maskinen er nemlig opdelt i hele 13 trin, så det er muligt at få alt imellem helt bløde æg og helt hårdkogte. Derefter styrer æggekogeren selv resten, så du får helt perfekt kogte æg. Når de er færdige, vil du høre en lyd fra maskinen. Der følger et målebæger med til vandet. I enden af målebægeret vil du finde en æggeprikker. Der er tænd- og slukknap på apparatet samt en kontrollampe, der viser, om den er tændt eller ej. Skålen kan tages ud, og har en non-stick overflade, så det skulle være let at fjerne kalkrester eller æggemasse, hvis et af æggene skulle revne under kogning. Æggekogeren måler 18 x 14 x 20,5 cm., og den bruger 350 watt.

Caso æggekoger/Steamer ED10, Stål

Hvis du vælger Casos ED10 æggekoger, så får du mere end blot en æggekoger. Den kan nemlig også bruges til at dampe eksempelvis fisk, kartofler eller andre grøntsager. Det er tilmed muligt at koge æg og dampe andre fødevarer samtidig. Tiden indstilles på drejeknappen, alt efter hvor hårdt man ønsker det kogte eller dampede skal være. Skal der kun koges æg, så kan dampindsatsen fjernes. Afsluttet kogning eller dampning markeres med et lydsignal fra maskinen. Der medfølger forskellige bakker, alt efter om der skal koges eller dampes. Ligeledes medfølger der et målebæger til vand, hvor der er æggeprikker i enden. Maskinen er elektrisk styret, så den slukker automatisk, hvis den er ved at løbe tør for vand. Derved undgås der afbrænding af resterende vand og andre lugtgener. Æggekogeren kan indeholde op til otte æg i en kogning. Både låg og dampindsats er i gennemsigtig plast, så det er let at holde øje med fødevarerne. Den vejer 1,32 kg, bruger 400 watt og måler 22 x 17 x 19 cm.

Cloer Æggekoger til 6 æg Hvid

Hvid æggekoger fra Cloer som kan indeholde op til seks æg i hver kogning. Ved hver kogning kan der vælges mellem, om æggene skal være bløde, medium eller hårdkogte. Der medfølger et målebæger, som i enden har en æggeprikker, så det så vidt muligt undgås, at æggene revner under kogning. Det er muligt at vælge mellem, at den blot skal koge æggene, eller om den også skal give lydsignal, når æggene er færdigkogte. Der er en kontrollampe, som viser om maskinen er tændt. Æggekogeren kan også lave pocherede æg i de to medfølgende indsatse. Det gennemsigtige låg, æggeholderen og indsatsene til pocherede æg kan alle tages ud af maskinen, og de tåler alle at komme i opvaskemaskinen. Varmepladen har non-stick belægning, og er derfor let at rengøre. Efter brug kan ledningen rulles op, så maskinen roder og fylder mindst muligt.

Modellen kan også findes henholdsvis i sort samt i stål.

Steba EK6 Æggekoger til 7 æg Hvid

Rund æggekoger til syv æg. Æggekogeren har elektronisk styring, hvilket gør, at vandet ikke behøver blive afmålt præcist. Der medfølger et påfyldningsbæger og en æggeprikker. Der kan vælges mellem om æggene skal være blød-, medium- eller hårdkogte. Betjeningen er meget simpel, da der blot vælges den ønskede indstilling på drejeknappen på forsiden af maskinen. En indikator viser, om æggekogeren er tændt. Der signaleres med lyd, når æggene er færdigkogte. Det gennemsigtige låg gør, at der kan følges med, mens æggene koger. Låget kan tages helt af. Æggeholderne kan tages ud individuelt, og kan dermed også bruges som æggebægre, når æggene spises. Æggekogeren bruger 400 watt.

 

æggekoger test

Findes i flere forskellige prisklasser

Når man står og skal ud for at have gjort sig et køb af en ny æggekoger, så er det naturligvis sådan, at der vil være mulighed for, at man kan gøre sit køb af en af disse et hav af forskellige steder. Det er dog sådan, at der er mange forskellige prisklasser at finde lige netop disse i, og det er selvfølgelig også med til at gøre det til en rigtig god idé at sørge for at se sig godt for, når ens køb skal gøres, så man kan være helt sikker på, at man går ud for at købe sig til en af de modeller på markedet, som man er helt stensikker på er i en god kvalitet.

æggekoger test

Derved er der størst mulig chance for, at du vil få fat på et godt produkt, som du kan få mest mulig glæde af i løbet af det næste lange stykke tid. Hvis du som forbruger beslutter dig for at gå på nettet for at få taget dig et kig på nogle af de mange forskellige modeller, der vil forelægge mulighed for at kunne finde sig på nettet, så er der slet ingen tvivl om, at der vil være særdeles gode muligheder for, at man kan få fundet frem til lige netop den type af æggekoger, som man mener vil være den rette til det konkrete behov, man måtte have.

Ved at tage et kig på nogle af de modeller, som du kan finde ovenfor, har du mulighed for at få dannet dig et ganske godt overblik over hvilket forskellige produkter, der vil være at finde på markedet, så du kan finde ud af, hvad det helt konkret er for en type af æggekoger, der vil være den helt rigtige for lige netop dig at få gjort et køb af.

Kan spare dig for en del tid og besvær

Den væsentligste grund til, at der er mange, der vælger at gøre brug af muligheden for at erhverve sig en æggekoger fremfor at koge deres æg på traditionel vis er, at det helt afgjort vil kunne være medvirkende til at sikre, at man kommer til at spare sig selv for en hel del tid og besvær. En æggekoger gør det at koge æg markant lettere, og derfor er der også rigtig mange, der vælger at gøre brug af lige netop denne løsning.

Share.

About Author

Leave A Reply