Vandkølere bliver med god grund mere populære

0

Flere og flere drømmer om at kunne tænde vandhanen og få iskoldt vand i glasset, hvilket før har krævet en hel del ventetid ved hanen eller en hel del plads til flasker i køleskabet. Det er dog ikke længere tilfældet, da man i dag kan få en såkaldt minicooler, der er en vandhane med en tilhørende køler, som sørger for at have koldt vand klar, når der er behov for det. En sådan vandhane kan monteres ved håndvasken på lige fod med en ganske normal vandhane, og det er muligt at have både vandkøleren og den almindelige vandhane i samme vask, såfremt dette vil være en bedre løsning.

Vandkøler med danskvand er et hit

Det nyeste skud på stammen er en vandhane med kulsyre, der automatisk tilfører vandet kulsyre, således det bliver til danskvand. På den måde har man i boligen altid adgang til lækker og forfriskende danskvand, uden man skal optage plads i køleskabet, mens man derved ej heller har behov for at købe danskvand i supermarkederne. Danskvandets kvalitet gennem en sådan vandhane er ikke til at tage fejl af, og den er altid lettilgængelig, da den blot kræver, at man forsyner vandhanen med den anbefalede mængde af kulsyre, som man kan købe ved forhandleren. Derigennem kan man let få et glas køligt danskvand, når man lyster det.

Hvordan fungerer en minicooler?

En minicooler er en lille boks, der sidder under vasken, som kan forbindes til den allerede eksisterende vandhane eller en ekstra vandhane ved køkkenbordet. Når man åbner hanen ved vandhanen, der er koblet til boksen, vil postevandet løbe gennem en kølespiral, således vandet nedkøles og derefter kommer ud af vandhanen. Hvis man gerne vil have danskvand ud af vandhanen, skal man have monteret en kulsyrepatron, der forsyner postevandet med en given mængde af postevand. Mængden af kulsyre kan reguleres alt efter ønske og behov.Vandkølere til private er smarte og giver god mulighed for altid at få et koldt glas vand eller danskvand.

Share.

About Author

Leave A Reply