Alt du skal vide om gulve

0

Er du ved at bygge hus eller måske renovere lidt hist og her, så overvejer du måske, hvordan dine gulve i hjemmet skal se ud. Det er meget vigtigt, at de gulve, vi træder på hver eneste dag, kan holde i mange år, men samtidig giver det også en stor glæde at bestemme, hvordan gulvene skal se ud i forhold til resten af boligen.
Hos Danish Floor System finder du et bredt udvalg af forskellige gulve, der passer til netop dine gulvdrømme. Læs mere her og find gulvmand København.

Fire fede floors

 1. Vinylgulve
  Vinylgulve er perfekte til områder, hvor der ofte bliver let beskidt som for eksempel i køkkenet eller i et bryggers. Vinylgulve er nemlig lette at rengøre og billige at vedligeholde. Desuden kan man få lov at være kreativ, da man selv kan designe sit gulv, da man kan påtrykke farver, logoer og mønstre.
 2. Trægulve
  Trægulve er uden tvivl en favorit, når det gælder indretning af boliger. Det klassiske gulv er yderst slidstærkt og holder derfor i mange år, men det kan samtidg tåle en nedslibning i nye og næ, der får det til at virke splinternyt. Parketgulve og sildebensparket er samtidig populære løsninger, der aldrig går af mode.
 3. Tæpper
  At lægge tæpper på gulvet giver en utrolig hyggelig og hjemlig følelse. Det skaber en varme og en stemning, man ikke får ved hårdere typer gulv. Tæpper er samtidig med til at ændre akustikken i et rum, da de bløde materiale er lydabsorberende.
 4. Linoleumsgulve
  Linoleumsgulve har nogle af de samme fordele som vinylgulve. De er slidstærke, nemme at holde og der er ligeledes mulighed for at personalisere og designe gulvets udtryk. Linoleum består derimod udelukkende af naturlige materialer, men kan sagtens anvendes i mange typer rum.

 

Share.

About Author

Leave A Reply