Den bedste powerbank til tasken – træf det bedste valg

0

Vi er i høj grad afhængig af vores elektroniske hjælpemidler nu om dage, og der kan være mange grunde til, at vi har behov for opladninger af disse undervejs. Måske er batterilevetiden ikke særligt imponerende, eller også skal vi være på farten i lang tid. Hvad enten du skal på festival, vandretur eller noget helt tredje, så kan powerbanken være ideel at have med, så du altid kan få opladninger til din elektronik. Så fortsætter musikken med at spille, du kan stadig kontaktes på telefonen og tabletten kan fortsat fungere. Det kan dog være, at du lige mangler de sidste kroner, førend du kan købe den næsten nødvendige powerbank, hvorfor du måske overvejer at tage et lille lån. Læs mere om dine muligheder online og hav snart strøm til alt.

Men det er ikke lige let at vælge mellem markedets mange powerbanks. Derfor vil denne korte guide give dig en introduktion til, hvad du bør overveje, når du vil investere i en powerbank.

Størrelsen kontra kapaciteten

Først og fremmest skal det noteres, at der er et grundlæggende positivt forhold mellem powerbankens kapacitet og størrelse. Hvis du vil have en powerbank, som kan yde dig mange opladninger, så koster dette også noget i form af størrelsen. En stor powerbank vil typisk have en større kapacitet end den mindre powerbank.

Derfor skal du gøre op med dig selv, om du gerne vil ofre lidt komfort i form af powerbankens størrelse til fordel for, at du får flere opladninger at gøre med. Hvis du har en powerbank på under 5.000 mAh, så kan du som oftest have den liggende i forlommen. Bliver kapaciteten større end dette, så skal den nærmere placeres i tasken. En powerbank med kapaciteten på 5.000 mAh vil omtrent have til to opladninger af en smartphone. Dette varierer naturligvis efter den givne telefon.

Hastigheden på en opladning

Der findes også forskelle i hastigheden for opladninger, som kan være en relevant egenskab at have med i overvejelserne. Du kan aflæse de tekniske detaljer på en powerbank for at afkode, hvor hurtigt den kan oplade en given enhed. Her leder du efter et punkt, der beskriver output i form af volt, ampere og watt.

Her betyder de højere værdier, at du får en hurtigere opladning. En hurtig powerbank vil derfor eksempelvis have 5 volt og 2 ampere, som giver en effektivitet på 10 watt.

Derfor kan du benytte disse faktorer til at træffe beslutningen ud fra, næste gang du skal ud og investere i en powerbank.

Share.

About Author

Leave A Reply