Tag på en anderledes rejse og oplev Kilimanjaro fra bjergsiden

0

Der er hvert år mange mennesker, som forsøger at bestige Kilimanjaro. Nogle sætter det som en udfordring til sig selv, mens andre blot ønsker at overkomme en frygt, personlige udfordringer eller andet lignende. Det er dog ikke alle, som kommer hele vejen til toppen, og det kan der være mange grunde til. Der er nemlig mange faktorer, som spiller ind, og derfor skal man sørge for at være godt forberedt, inden man rejser af sted. Er du interesseret i at bestige Kilimanjaro, så kan du læse med herunder for at blive klogere på, hvordan du udruster dig bedst muligt til den hårde tur op ad bjerget.

En god fysisk form er en væsentlig faktor

Som nævnt ovenfor er det vigtigt, at man gør sig en masse forberedelser, inden man tager af sted. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at man har pakket tasken ordentligt og kun med de nødvendige ting – det er ligeså vigtigt, at man er i god fysisk form, så man er godt klædt på til den hårde tur op ad bjerget. Sikkerhed er derfor også prioriteret højt, og man skal derfor også have årstid og vejr i overvejelserne, når man booker turen, så man ikke kommer til at ramme sæsonen, hvor stormvejr og sne er de største udfordringer på turen. Selvom en god fysisk form og høj sikkerhed er at prioritere, så skal man også huske at have hovedet med. Turen er nemlig ligeså hård for det mentale plan som det fysiske plan, og det er derfor også vigtigt, at man har det rette mindset, inden man begiver sig ud på den hårde og krævende tur.

 

Selvom turen er hård og krævende, så er der også mange positive aspekter af den. Eksempelvis vil man hele vejen op ad bjerget kunne opleve spektakulært natur, hvor den smukke udsigt især er i fokus. Derudover vil turen også give en form for uovervindelighed og nyt gåpåmod, når man endelig når toppen af bjerget og kan se den unikke udsigt.

Udfordr nogle venner eller tag turen alene

Der er mange, som vælger at tage turen alene for at bevise overfor sig selv, at man er et selvstændigt og stærkt individ, mens en bjergbestigningstur op ad Afrikas højeste bjerg også kan styrke et venskab betydeligt, hvor minder, udfordringer og oplevelser kan deles i mange år fremover uden at ende i glemmebogen.

Share.

About Author

Leave A Reply