Læser du denne artikel gennem en smadret mobilskærm?

0

Det er ikke altid, at der skal så meget til, før uheldet er ude, og telefonens skærm splintre i atomer. Nogen gange kan man ramme kanten af bordet uheldigt eller komme til at tabe telefonen, og andre gange føles det som om, at der ikke skal mere til, end at man kigger på den. En rundspørge blandt unge som ældre ville med garanti vise, at vi alle selv eller i hvert fald alle kender en, som lige nu render rundt med en smadret skærm på deres telefon.

En smadret skærm

Der er aldrig et godt tidspunkt til at få sin skærm på telefonen smadret. På samme måde er der aldrig et godt tidspunkt til at få den fixet. Telefonerne idag rummer, udover nummeret til den lokale pizzamand og vores forældre, også hele vores sociale liv, kalendere og aftaler. Derfor er vi afhængige af, at når uheldet er ude, og skærmen er i stykker, at vi kan få den fixet på rekordtid. Dette tilbyder Smart Service, som stiller garantien, at over 90 % af deres reparationer bliver foretaget inden for en time. Det svarer til den tid, som det tager dig at tage ind i byen efter en kop kaffe, at handle ind eller at ordne andre småting.

Pas på din telefon

Når uheldet er ude, gælder det om at få det fixet hurtigst muligt. Ikke blot for at du hurtigst muligt kan vende tilbage til det virtuelle sociale liv men for at passe på din telefon. Er skærmen i stykker kan du nemlig risikere, at der siver vand og fugt ind i telefonens system. Det ville betyde, at en mindre kosmetisk skade i skærmen hurtigt kan udvikle sig til noget større og mere omfattende, som ville kræve, at telefonen indleveres til reparation i længere tid.

Et godt tip er derfor at få fixet sin skade hurtigst muligt, og eventuelt tilkøbe ekstra skærmbeskyttelse.

Share.

About Author

Leave A Reply